• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Το «πέρασμα» του διαβόητου «Απάτσι» από την Κρήτη

lawandorder.gr 05-10-2020 16:41 Τελευταία ενημέρωση: 05-10-2020 16:43
Το «πέρασμα» του διαβόητου «Απάτσι» από την Κρήτη
Το θύμα της εκτέλεσης στην Καλλιθέα, γνωστό όνομα στον κόσμο της παρανομίας, είχε συλληφθεί στην Κρήτη και εκκρεμούσε η δίκη του

Σε υπόθεση εκβίασης είχε συλληφθεί στην Κρήτη πριν από περίπου ένα χρόνο ο Ευάγγελος Πάλλης, που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Καλλιθέα.
Η υπόθεση είχε ξεκινήσει να ερευνάται μετά από σχετική καταγγελία Ηρακλειώτη επιχειρηματία και οι αρχές έφτασαν γρήγορα στην σύλληψη του γνωστού ποινικού. 
Σε βάρος του επονομαζόμενου "Απάτσι" είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για κακουργηματική εκβίαση κατ' εξακολούθηση ενώ σε δυο επιχειρηματίες, που επίσης συνελήφθησαν για την ίδια υπόθεση ασκήθηκε δίωξη για ηθική αυτουργία στην εκβίαση, επίσης σε βαθμό κακουργήματος. 

Και οι τρεις είχαν αφεθεί ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους, με την δίκη να εκκρεμεί. Ο 60χρονος στην απολογία του τότε επέμεινε ότι δεν γνωρίζει τους δύο συγκατηγορούμενούς του. 
Παράλληλα υποστήριξε πως ό,τι έκανε το έκανε για... ιδεολογικούς λόγους, ότι λειτούργησε αυτόνομα και γιατί θεώρησε πως κάνει το σωστό!

Πηγή: cretalive.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo