19.4 C
Athens
18.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Άγρια δολοφονία στην Καλλιθέα: Άγνωστοι εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον «Απάτσι» με μια σφαίρα στον λαιμό (Εικόνες)


    Εν ψυχρώ δολοφονία σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα στον κεντρικό δρόμο της περιοχής, στην οδό Θησέως.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, θύμα αγνώστων έπεσε ένας άνδρας 60 ετών τα ξημερώματα στην Καλλιθέα, τον οποίο εκτέλεσαν οι δράστες ρίχνοντάς του μια σφαίρα στον λαιμό.
    Αρχικά η Αστυνομία έλαβε κλήση στις 04:15, για ένα άτομο που βρίσκεται αιμόφυρτο στον δρόμο επί των οδών Θησέως και Κανακίδη, ωστόσο όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο δεν βρήκαν κανέναν.
    Λίγη ώρα αργότερα, η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», πως εκεί είχε μεταφερθεί άτομο τραυματισμένο από πυροβόλο όπλο, το οποίο είχε καταλήξει.
    Ο 60χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για δύο απόπειρες ανθρωποκτονιών. Η μία κατηγορία είναι από το 1995 και η άλλη είναι το 2002, έξω από τον ιππόδρομο στην Καλλιθέα.
    Επίσης, είχε πολύ καλές σχέσεις με το αντιεξουσιαστικό κίνημα, ενώ έναν χρόνο πριν αποφυλακιστεί είχε δεχθεί επίθεση με ένα κομμάτι γυαλί μέσα στις φυλακές από συγκρατούμενο.
    Στο σημείο της δολοφονίας βρίσκεται το Τμήμα Ανθρωποκτονιών καθώς επίσης και το Τμήμα της Καλλιθέας.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ