24.8 C
Athens
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Τεμάχισαν δύο γυναίκες, τις έβαλαν σε σακούλες και τις πέταξαν στα σκουπίδια! – Εξιχνιάστηκε υπόθεση 13 χρόνια μετά


    Λύση στο μυστήριο της εξαφάνισης δυο γυναικών, οι οποίες είχαν «χαθεί» στις 6/7/2007, βρέθηκε μετά από 13 χρόνια.
    Πρόκειται για μια γυναίκα 59 ετών και την 21χρονη κόρη της, για τις οποίες είχε δηλωθεί εξαφάνιση στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας.
    Όπως προέκυψε, δυο άνδρες ηλικίας 54 και 60 ετών, έπνιξαν, τις τεμάχισαν και τις πέταξαν σε κάδους απορριμμάτων σε διάφορα σημεία της Αττικής.
    Η απίστευτη ιστορία αποκαλύφθηκε μετά από πληροφορία που περιήλθε στην διάθεση του τμήματος αναζητήσεων και ανέλαβε να εξετάσει το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της ασφάλειας Αττικής.
    Ο εντοπισμός των δυο ατόμων με καταγωγή από το Πακιστάν, έγινε μετά από συνεργασία της Interpol με τις αρχές τη χώρας τους. Οι άνδρες βρέθηκαν τελικά στην Αθήνα, όπου συνελήφθησαν και ομολόγησαν την πράξη τους.
    Όπως είπαν, ο 54χρονος άνδρας είχε σχέση με την 21χρονη κόρη της 59χρονης και όταν εκείνη το έμαθε, τον απείλησε πως αν δεν χωρίσουν θα τα πει στην γυναίκα του. Τότε οι δυο άνδρες με την συνεργασία ενός ακόμη ατόμου, έπνιξαν τις γυναίκες που είχαν καταγωγή από την Γεωργία, τις τεμάχισαν και στην συνέχεια πέταξαν τα πτώματά τους στα σκουπίδια.
    Οι δυο άνδρες ομολόγησαν στους αστυνομικούς το ειδεχθές έγκλημά τους.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ