19.8 C
Athens
17.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Συνάντηση τομεάρχη Δικαιοσύνης ΣΥΡΙΖΑ με το ΔΣ της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων


    Τα γραφεία της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων επισκέφθηκε χθες Παρασκευή ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ- βουλευτής, Θ. Ξανθόπουλος, ο οποίος και είχε συνάντηση μετά τη νέα διοίκηση της Ένωσης.
    Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση, κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε ουσιαστικός διάλογος και ο κ. Ξανθόπουλος ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δικαιοσύνη.
    Ολόκληρη η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση έχει ως εξής:
    Επισκέφθηκε χθες τα γραφεία της Ένωσης και είχε συνομιλίες με τον Πρόεδρο και τον Εκπρόσωπο Τύπου, ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-βουλευτής, Θ. Ξανθόπουλος.
    Τον ενημερώσαμε για την κατάσταση και τα προβλήματα στη Δικαιοσύνη και του εκθέσαμε τα άμεσα αιτήματα που υποβάλαμε προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης.
    Έγινε εκτενής αναφορά και του εκφράσαμε την ανησυχία μας στα ζητήματα της τεχνητής νοημοσύνης, του σχεδίου Πισσαρίδη και των προτάσεων του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κ. Πικραμμένου.
    Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και ουσιαστικός διάλογος και ο κ. Ξανθόπουλος δήλωσε ότι είναι στην διάθεση της Ένωσης για περαιτέρω συζητήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ