• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Νίκος Κοτζιάς: «Σε όλα κάνουν φοβισμένοι πίσω»

lawandorder.gr 02-10-2020 15:21
Νίκος Κοτζιάς: «Σε όλα κάνουν φοβισμένοι πίσω»
«Στις Βρυξέλλες δεν λήφθηκαν μέτρα σε βάρος τούρκων αξιωματούχων αλλά μόνο Λευκορώσων, ενώ τούρκοι βουλευτές και δήμαρχοι είναι στις φυλακές»

Επίθεση στην κυβέρνηση και τα ΜΜΕ για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής εξαπέλυσε με ανάρτησή του ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «σε όλα κάνουν φοβισμένοι πίσω. Αλλά ουδείς μιλά για αυτά».

«Στις Βρυξέλλες δεν λήφθηκαν μέτρα σε βάρος τούρκων αξιωματούχων αλλά μόνο Λευκορώσων, ενώ τούρκοι βουλευτές και δήμαρχοι είναι στις φυλακές. Δεν λήφθηκαν ούτε μέτρα ενάντια σε ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής μέσων, γνώσεων και προσωπικού για υλοποίηση τουρκικών παρανομιών. Και, όμως, Κυβέρνηση και φιλικά μέσα προς αυτή θριαμβολογούν.

Την ίδια ώρα, για πρώτη φορά, δεν πέταξαν ελληνικά αεροπλάνα στην παρέλαση της Λευκωσίας στον εορτασμό της δημιουργίας της Κυπριακής Δημοκρατίας για "να μην προκληθούν" οι Τούρκοι ενόψει διερευνητικών. Και αυτά όλα ενώ η Τουρκία διατηρεί το casus belli σε βάρος της Ελλάδας και κατέχει παράνομα το βόρειο κομμάτι της Κύπρου με δεκάδες χιλιάδες στρατό. Ο δε ΥΠΕΞ κος Δένδιας "ξέχασε" στον χαιρετισμό του στην Κύπρο, να ζητήσει την κατάργηση του καθεστώτος των εγγυήσεων. Σε όλα κάνουν φοβισμένοι πίσω. Αλλά ουδείς μιλά για αυτά», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Νίκος Κοτζιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo