• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Κούγιας: Συκοφαντικό το δημοσίευμα για τον Νίκο Βέρτη στο «Μακελειό», προσφεύγουμε στη Δικαιοσύνη

Κατερίνα Μάνθου 02-10-2020 13:56
Κούγιας: Συκοφαντικό το δημοσίευμα για τον Νίκο Βέρτη στο «Μακελειό», προσφεύγουμε στη Δικαιοσύνη
Οι συντάκτες δημοσιεύματος συκοφάντησαν με ακραίο τρόπο και σπίλωσαν την τιμή του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή, δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας

Ψευδές και συκοφαντικό χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος Αλ. Κούγιας δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό» για τον τραγουδιστή Νίκο Βέρτη, τον οποίο και εκπροσωπεί νομικά. Ο κ. Κούγιας προαναγγέλλει προσφυγή στα αστικά και ποινικά δικαστήρια, καθώς όπως λέει οι συντάκτες του επίμαχου δημοσιεύματος «με ακραίο τρόπο συκοφάντησαν και σπίλωσαν την τιμή του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή Νίκου Βέρτη».

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του κ. Κούγια αναφέρονται τα εξής:  «Στο χθεσινό φύλλο της, η εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ», ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, με ακραίο τρόπο συκοφάντησαν και σπίλωσαν την τιμή του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή Νίκου Βέρτη.

Το δικηγορικό μας γραφείο και ο κος Αλέξης Κούγιας προσωπικά αντιμετωπίζουμε την παράνομη προσπάθεια μίας δικηγόρου Θεσσαλονίκης, η οποία ελέγχεται ποινικά και πειθαρχικά μαζί με συνεργούς της, οι οποίοι προσπαθούν να δημιουργήσουν ψευδείς κατηγορίες εις βάρος του Νίκου Βέρτη, υποβάλλοντας σωρεία ψευδών και συκοφαντικών μηνύσεων και καταθέτοντας αγωγές, χωρίς ιστορικά και νομικά επιχειρήματα, μ’ έναν και μοναδικό στόχο να αναγκαστεί ο Νίκος Βέρτης να τους καταβάλει χρήματα, τα οποία ούτε δικαιούνται, ούτε τους οφείλει.

Ήδη μετά από επεξεργασία από τις δικαστικές αρχές της Θεσσαλονίκης επί των ψευδών καταμηνύσεων, έχουν αρχίσει και εκδίδονται απαλλακτικά βουλεύματα και είναι βέβαιο ότι όλη αυτή η παράνομη συμπεριφορά σε βάρος του Νίκου Βέρτη θα καταρρεύσει και οι δράστες όλων των παρανόμων πράξεων εις βάρος του θα τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Η εντολή που λάβαμε μετά το χθεσινό δημοσίευμα είναι να στραφούμε εναντίον όλων όσων με το χθεσινό δημοσίευμα τον συκοφάντησαν και τον δυσφήμισαν με προσφυγή τόσο στα ποινικά, όσο και στα πολιτικά Δικαστήρια». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo