22.5 C
Athens
20.9 C
Thessaloniki
Τρίτη 16 Απριλίου 2024
More

    Στα λόγια η στήριξη στους κατοίκους της Αργιθέας – 13 μέρες αποκομμένοι και χωρίς δρόμο!


    Χωρίς τρόφιμα, χωρίς φάρμακα και αποκομμένοι από την υπόλοιπη Καρδίτσα παραμένουν για 13 ολόκληρες ημέρες οι κάτοικοι της Αργιθέας με αποτέλεσμα να προκληθούν εύλογα ερωτήματα σχετικά με τις ενέργειες που έχει πραγματοποιήσει η πολιτεία στην περιοχή, κοντά δυο εβδομάδες μετά το πέρασμα του «Ιανού».
    Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμη και σήμερα στο σημείο δεν έχει ενεργήσει ο στρατός, ενώ χωρίς δρόμο, άρα και χωρίς επικοινωνία βρίσκονται οι κάτοικοι του οικισμού «Νησιά», του Πευκοφύτου αλλά και όλων των ορεινών χωριών της Αργιθέας.
    Οι κάτοικοι μπορούν να περάσουν από τα Νησιά προς το Μουζάκι, μόνο μέσα σε κουβά μπουλντόζας, όποτε το επιτρέψει το ύψος των υδάτων, ενώ τα μηχανήματα που βρίσκονται στο σημείο ενεργούν αλλά όχι σε επαρκές σημείο όπως τονίζουν οι κάτοικοι.
    Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ήδη ετοιμάζονται υπομνήματα που θα φέρνουν τους υπευθύνους των έργων που θα γίνουν, προ των ευθυνών τους σχετικά με την στατικότητα τους, για να αποφευχθούν στο μέλλον εικόνες όπως αυτές που βίωσαν πρόσφατα με καταρρεύσεις κτιρίων και γεφυριών.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ