Κορονοϊός: «Λουκέτο» σε 5 παιδικούς σταθμούς στο Ίλιον

Newsroom L&O 25-09-2020 20:42
Κορονοϊός: «Λουκέτο» σε 5 παιδικούς σταθμούς στο Ίλιον
Εντοπίστηκαν κρούσματα της νόσου σε εργαζόμενους

Αναστάτωση στο Ίλιον, αφού εντοπίστηκαν κρούσματα κορονοϊού σε εργαζόμενους πέντε παιδικών σταθμών. Αποφασίστηκε άμεσα να ανασταλεί η λειτουργία των παιδικών σταθμών μέχρι και τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου. Ήδη πραγματοποιήθηκαν απολυμάνσεις στους ανωτέρω χώρους.

Η σχετική ανακοίνωση του δήμου έχει ως εξής:

«Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει ότι σύμφωνα, με την υπ’ αριθμ. Πρωτ. 66619/25.09.2020 Απόφαση Δημάρχου αναστέλλεται η λειτουργία των 1ου, 2ου, 8ου, 10ου, 11ου Παιδικών Σταθμών της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής έως και τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 λόγω ανεύρεσης θετικών κρουσμάτων σε εργαζόμενους των δομών αυτών, ύστερα από διενέργεια διαγνωστικών μοριακών τεστ ανίχνευσης Covid-19 που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του Δήμου στο πλαίσιο της αποφυγής διασποράς του ιού, με σκοπό την απόλυτη διασφάλιση της υγείας των παιδιών, των οικογενειών και των εργαζόμενων.

Στους χώρους των παραπάνω Παιδικών Σταθμών έχουν ήδη υλοποιηθεί απολυμάνσεις και τέθηκαν άμεσα σε εφαρμογή τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα αναστολής λειτουργίας και υγειονομικού περιεχομένου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo