Περιφέρεια Αττικής: 22 φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Καρδίτσας

Newsroom L&O 25-09-2020 18:41
Περιφέρεια Αττικής: 22 φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Καρδίτσας
Η δράση αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε σε 11 σημεία της Αττικής

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η σημερινή δράση αλληλεγγύης υπέρ των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας και των άλλων περιοχών της Θεσσαλίας, που διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής και το «Όλοι μαζί Μπορούμε» σε 11 σημεία της Αττικής.

Ειδικότερα από το πρωί μέχρι και τις 2 το μεσημέρι, συγκεντρώθηκαν 22 φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα παραδοθούν την ερχόμενη Κυριακή, στην αντιπεριφέρεια Καρδίτσας και στις υπόλοιπες πληγείσες περιοχές.

Πρόκειται για τρόφιμα μακράς διάρκειας (μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, γάλα εβαπορέ, λάδι, ζάχαρη, αλάτι, ντοματοπελτέ, δημητριακά), είδη ατομικής υγιεινής, καθαρισμού, πετσέτες και κλινοσκεπάσματα τα οποία προσκόμισαν οι συμπολίτες μας στα προσδιορισμένα σημεία.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παρακολούθησε τη διαδικασία και ευχαρίστησε τους συνδρομητές, επισκεπτόμενος τα σημεία συγκέντρωσης στη Γλυφάδα και στο Δήμο Δάφνης Υμηττού.

Στη Γλυφάδα ο Γ. Πατούλης, συνοδευόμενος από τους αντιπεριφερειάρχες Οικονομικών Ν. Πέππα και Νότιου Τομέα Δ. Νάνου ενημερώθηκε από τον Επικεφαλής του «Όλοι μαζί Μπορούμε» του Σκάι Γ. Σπανολιό.

Σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια είναι παρούσα σε κάθε αλληλέγγυα προσπάθεια και με το "Όλοι Μαζί Μπορούμε" έχει δημιουργηθεί μια ισχυρή ομάδα στο επίκεντρο της οποία βρίσκεται ο ίδιος ο πολίτης.

Από την Πλευρά του ο κ. Σπανολιός επισήμανε ότι από τη Δευτέρα μέχρι σήμερα υπήρξε κινητοποίηση των στελεχών των δυο φορέων προκειμένου να εξασφαλιστούν είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες.

Ο κ. Πατούλης στην Πλατεία Δημαρχείου Δάφνης συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλο, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Τ. Μπινίσκο και ευχαρίστησε τα στελέχη του Δήμου και τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι κινητοποιήθηκαν για τη συγκέντρωση της βοήθειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo