Στη δυτική Ελλάδα περιπολούν ήδη 56 νέα περιπολικά

Newsroom L&O 25-09-2020 16:17
Στη δυτική Ελλάδα περιπολούν ήδη 56 νέα περιπολικά
Αναμένονται άλλα 36, σύμφωνα με το γενικό αστυνομικό διευθυντή

Στους δρόμους της Δυτικής Ελλάδας περιπολούν ήδη τα 56 νέα οχήματα της Αστυνομίας, που αποκτήθηκαν μέσω του ΕΣΠΑ και του ευρωπαϊκού ταμείου περιφερειακής ανάπτυξης, για δράσεις οδικής ασφάλειας, ανέφερε σε δηλώσεις του ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής, ταξίαρχος Απόστολος Μαρτζάκλης, με αφορμή την παραλαβή των νέων περιπολικών.

Τα νέα οχήματα έχουν κατανεμηθεί στις υπηρεσίες τροχαίας και σε αστυνομικά τμήματα με αρμοδιότητες τροχαίας, και συγκεκριμένα 21 στην Αχαΐα, 25 στην Αιτωλοακαρνανία και 10 στην Ηλεία.

Παράλληλα, ο Απόστολος Μαρτζάκλης ανέφερε ότι, «ήδη δρομολογείται η παραλαβή ακόμη 36 υπηρεσιακών οχημάτων και συγκεκριμένα 19 οχημάτων τύπου SUV και 17 μοτοσικλετών, που θα ενισχύσουν περαιτέρω τον στόλο της Αστυνομίας».

Επίσης, ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής, ευχαρίστησε στις δηλώσεις που έκανε «το νυν περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, αλλά και τον πρώην περιφερειάρχη, Απόστολο Κατσιφάρα, καθώς και τους συνεργάτες τους, «για την ιδιαίτερα σημαντική συμβολή τους στην ένταξη και στην υλοποίηση αυτής της δράσης, μέσω της οποίας εκσυγχρονίζεται και ενισχύεται σημαντικά ο υλικοτεχνικός μας εξοπλισμός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo