Ασυδοσία στις πλατείες της Αττικής: Μπάλα, συνωστισμός και ο... κορονοϊός «κάνει θραύση»! (αποκλειστικά βίντεο & εικόνες)

Μιχάλης Τεζάρης 23-09-2020 21:50
Ασυδοσία στις πλατείες της Αττικής: Μπάλα, συνωστισμός και ο... κορονοϊός «κάνει θραύση»! (αποκλειστικά βίντεο & εικόνες)
Δεκάδες μετανάστες κατέκλεισαν και την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα - Συνεχίζεται το οδοιπορικό του L&O

Η διασπορά του κορονοϊού πολύ δύσκολα θα περιοριστεί, όσο επικρατεί το αδιαχώρητο στις πλατείες στο κέντρο της Αθήνας. Μετά το οδοιπορικό στην Βικτώρια,το L&O βρέθηκε και στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, επί της οδού Αχαρνών. Η εικόνα και εκεί αποκαρδιωτική...

Δεκάδες μετανάστες, το απόγευμα της Τετάρτης, επέλεξαν να κάνουν τη βόλτα τους στη συγκεκριμένη πλατεία. Άλλοι προτίμησαν να παίξουν ποδόσφαιρο, άλλοι χόρευαν παραδοσιακούς χορούς, άλλοι τραγουδούσαν και ελάχιστοι ενδιαφέρονταν για να σεβαστούν τις αποστάσεις που πρέπει να τηρεί, ή να χρησιμοποιήσουν μάσκα.

Είναι προφανές ότι τέτοιες εικόνες δεν περιγράφουν μια κατάσταση που βρίσκεται υπό έλεγχο, μάλλον το αντίθετο. Εξηγούν δε σε μεγάλο βαθμό γιατί για άλλο ένα 24ωρο τα κρούσματα ήταν 358 πανελλαδικά και από αυτά τα 194 μόνο στην Αττική. Δίνουν επίσης ερμηνεία και στο στοιχείο ότι ειδικά στο κέντρο της πόλης, ο κορονοϊός κάνει θραύση. Και οι ευθύνες είναι δεδομένες γι' αυτή την κατάσταση...

Δείτε τα βίντεο που εξασφάλισε κατ' αποκλειστικότητα το L&O:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo