Η Τζάκρη έκανε «μαλλιά κουβάρια» το ΣΥΡΙΖΑ!

Newsroom L&O 23-09-2020 19:19
Η Τζάκρη έκανε «μαλλιά κουβάρια» το ΣΥΡΙΖΑ!
Αφορμή η κατηγορία που απηύθυνε προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο χαρακτήρισε άπατρι και διεθνιστή! Ποια στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντέδρασαν

Εσωκομματικές τριβές προκάλεσε στο ΣΥΡΙΖΑ, η επιθετική δήλωση σε βάρος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, από την Θεοδώρα Τζάκρη. Η βουλευτής του κόμματος, με αφορμή τα ελληνοτουρκικά χαρακτήρισε άπατρη και διεθνιστή το σημερινό πρωθυπουργό. Μόνο που, παραδόξως, δεν έλαβε απάντηση από την κυβέρνηση γι' αυτό το σχόλιό της, αλλά από ορισμένα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που την έβαλαν στη θέση της!

Ειδικότερα, ο Νίκος Φίλης υπενθύμισε ότι ο χαρακτηρισμός «άπατρις» δεν περιλαμβάνεται «στην ηθική παράδοση της Αριστεράς. Αυτή η λέξη είναι εμφυλιοπολεμική κατάρα της Δεξιάς, απομεινάρι άλλης εποχής». Πρόσθεσε επίσης ότι «δεν αποτελεί μομφή να είναι κάποιος διεθνιστής. Έπαινος είναι! Η Αριστερά έχει χύσει αίμα υπερασπιζόμενη τις παραδόσεις του πατριωτισμού και του διεθνισμού.»

Παρέμβαση όμως στο θέμα που ανέκυψε, έγινε και από τον ευρωβουλευτή του κόμματος, Δημήτρη Παπαδημούλη. ««Χιλιάδες αγωνιστές της αριστεράς εκτελέστηκαν η έμειναν για χρόνια σε φυλακές και εξορίες, καταδικασμένοι από το μετεμφυλιακό κράτος της δεξιάς, ως "απάτριδες" και "διεθνιστές". Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τον Μητσοτάκη για πολλά και δικαίως. Δεν είναι όμως άπατρις, ούτε διεθνιστής!» ανέφερε με ανάρτησή του στο Twitter.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo