Κρήτη: Κι άλλη αναβολή στη δίκη της μητέρας που κατηγορείται για υποκίνηση κατάληψης σε σχολείο (βίντεο)

Newsroom L&O 23-09-2020 12:59 Τελευταία ενημέρωση: 23-09-2020 14:16
Κρήτη: Κι άλλη αναβολή στη δίκη της μητέρας που κατηγορείται για υποκίνηση κατάληψης σε σχολείο (βίντεο)
Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων

Η υπόθεση της μητέρας που κατηγορείται για υποκίνηση της κατάληψης στο Γυμνάσιο Βουκολιών, αποτροπή χρήσης μάσκας και εξύβριση, επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα Τετάρτη στο Δικαστικό Μέγαλο Χανίων, ωστόσο η δίκη πήρε για ακόμα μία φορά αναβολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί την περασμένη Παρασκευή αλλά εξαιτίας απουσίας μαρτύρων πήρε αναβολή για σήμερα στις 12 το μεσημέρι.

Αυτή τη φορά, το τοπικό μέσο Zarpanews μεταδίδει πως η δίκη αναβλήθηκε καθώς απουσίαζε η ίδια η κατηγορούμενη, που δια του συνηγόρου της, κ. Περράκη, ζήτησε αναβολή λόγω ασθενείας. Ο συνήγορος υπεράσπισης ενημέρωσε ότι τόσο η ίδια, όσο και το παιδί της ήταν ασθενείς, ενώ αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Το δικαστήριο δεν όρισε ημερομηνία για τη δίκη, αλλά αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος αργότερα, αφού πρώτα ξεπεράσει η κατηγορούμενη τα προβλήματα υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι και η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας ότι ουδέποτε υποκίνησε η ίδια την κατάληψη, ενώ δήλωσε πως δεν συμφωνεί με το μέτρο για τη χρήση μάσκας στα σχολεία.

Πάντως η σύλληψή της έγινε έπειτα από μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος της από τη διευθύντρια του λυκείου και του διευθυντή του γυμνασίου στις Βουκολιές.

Πηγές: Zarpanews, Cretapost

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo