Περιπολικά καλούν κόσμο να μην συνωστίζεται στις πλατείες - Επί ποδός και η ΥΜΕΤ (Βίντεο)

Μιχάλης Τεζάρης 23-09-2020 08:09 Τελευταία ενημέρωση: 23-09-2020 08:12
Περιπολικά καλούν κόσμο να μην συνωστίζεται στις πλατείες - Επί ποδός και η ΥΜΕΤ (Βίντεο)
Περιπολίες σε πολυσύχναστες πλατείες και σημεία μεγάλης συγκέντρωσης πολιτών, πραγματοποίησαν το βράδυ της Τρίτης αστυνομικοί με οχήματα της ΕΛ.ΑΣ

Περιπολίες σε πολυσύχναστες πλατείες και σημεία μεγάλης συγκέντρωσης πολιτών, πραγματοποίησαν το βράδυ της Τρίτης αστυνομικοί με οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. και με ηχογραφημένο μήνυμα καλούσαν τους πολίτες να μην συναθροίζονται πέραν των 9 ατόμων.

Το μήνυμα είναι στα Ελληνικά, τα Αγγλικά και τα Αραβικά.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από την κάμερα του lawandorder.gr, αυτό συνέβη και στην πλατεία Βικτωρίας, όπου αργά το βράδυ εμφανίστηκαν στο σημείο και αστυνομικοί της ΥΜΕΤ.

Νωρίτερα το lawandorder.gr, είχε καταγράψει εικόνες απίστευτου συνωστισμού και παντελούς έλλειψης μέτρων αυτοπροστασίας και αποστάσεων ασφαλείας από δεκάδες μετανάστες που είχαν καταλύσει στην συγκεκριμένη πλατεία.

Οι εικόνες ήρθα σε μια στιγμή που η Αττική βρίσκεται προ ενός νέου lockdown λόγω έξαρσης του κορονοϊού και έκανε ξεκάθαρο για πολλοστή φορά πως για τους μετανάστες στοίχημα για την πολιτεία, πώς θα καταφέρει η να περιορίσει την επέκταση της νόσου, μέσα από τέτοιες αθρόες συναντήσεις μεταναστών, στο κέντρο της πόλης.

Την ίδια στιγμή η αστυνομία στο πλαίσιο αποτροπής των συγκεντρώσεων σε πλατείες και πάρκα έχει κάνει μια αρχική καταγραφή των «κόκκινων» περιοχών που περιλαμβάνει το Μοναστηράκι, την Ομόνοια, την πλατεία Βαρνάβα, τον Άγιο Παντελεήμονα και το Σύνταγμα.

Αυτά όμως είναι τα δεδομένα σημεία που αν χρειαστεί θα κλείνουν με κορδέλες κατά την διάρκεια της νύχτας.

Το ερώτημα είναι που θα μπορέσει να ελέγξει η αστυνομία όλες τις πλατείες της Αττικής σε μεγάλες περιοχές όπως το Περιστέρι και το Αιγάλεω και θα αποτρέψει φαινόμενα αντιπαράθεσης και επιθέσεων με τους πολίτες, όπως είχε συμβεί και στην πρώτη φάση εφαρμογής των μέτρων.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτος συνωστισμός μεταναστών στην Βικτώρια - Εστία κορονοϊού στην Αθήνα! (αποκλειστικό βίντεο & εικόνες)

Κορονοϊός: Ακούστε το νέο ηχητικό μήνυμα που «παίζει» από τα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo