Επικίνδυνες... εικόνες: Απίστευτος συνωστισμός και στον Ηλεκτρικό, στο Μοναστηράκι (φωτό)

Newsroom L&O 22-09-2020 15:49 Τελευταία ενημέρωση: 22-09-2020 20:04
Επικίνδυνες... εικόνες: Απίστευτος συνωστισμός και στον Ηλεκτρικό, στο Μοναστηράκι (φωτό)
Η περιβόητη ατομική ευθύνη δεν αρκεί, ούτε μπορεί να καλύψει τα χρόνια ελλείμματα της πολιτείας

Με την Αττική να βρίσκεται σε «πορτοκαλί συναγερμό», εξαιτίας των κρουσμάτων κορονοϊού, η κατάσταση που επικρατεί στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ) προκαλεί έντονη ανησυχία.

Μετά τις εικόνες μεγάλου συνωστισμού σήμερα το πρωί στο μετρό Συντάγματος, που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωση, αναγκάζοντας τη ΣΤΑΣΥ να βγάλει επίσημη ανακοίνωση, η κάμερα του L&O βρέθηκε στις 15.30 τις Τρίτης στο σταθμό του Ηλεκτρικού στο Μοναστηράκι, όπου η εικόνα μόνο καλή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Εκατοντάδες άνθρωποι στοιβαγμένοι στους συρμούς και τις αποβάθρες, χωρίς αποστάσεις ασφαλείας, συνθέτουν ένα σκηνικό που μόνο εύλογη ανησυχία προκαλεί για την εξέλιξη της πανδημίας.

Μια εικόνα που αποδεικνύει το «χάλι» που επικρατεί στα ΜΜΜ και το οποίο αναγκάζει χιλιάδες ανθρώπους καθημερινά να συνωστίζονται για να πάνε στη δουλειά τους, θέτοντας τους εαυτούς τους και τους γύρω τους σε τεράστιο κίνδυνο.

Εικόνες, που αποδεικνύουν ότι η περιβόητη ατομική ευθύνη δεν αρκεί, ούτε μπορεί να καλύψει τα χρόνια ελλείμματα της πολιτείας...

Διαβάστε και:

ΣΤΑΣΥ: Οι βανδαλισμοί ευθύνονται για τις καθυστερήσεις στο Μετρό

Σύψας: Ένα βήμα πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας η Αττική - Πώς θα γίνει το lockdown

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo