Χανιά: Μηχανοκίνητη πορεία ενάντια στα μέτρα για τον κορονοϊό (βίντεο και εικόνες)

Newsroom L&O 21-09-2020 18:54 Τελευταία ενημέρωση: 21-09-2020 18:54
Χανιά: Μηχανοκίνητη πορεία ενάντια στα μέτρα για τον κορονοϊό (βίντεο και εικόνες)
Στην πορεία κάλεσαν οι «Ελεύθερα Σκεπτόμενοι Πολίτες»

Για ακόμη μια φορά αρκετοί Χανιώτες βγαίνουν στο δρόμο και κινητοποιούνται διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση στοn νομό, σε μία προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Έτσι, νέα μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας ξεκινά από τον κόμβο των Μουρνιών το απόγευμα της Δευτέρας, με κατάληξη το κέντρο της πόλης.

Σε ανακοίνωση-κάλεσμά τους, οι «Ελεύθερα Σκεπτόμενοι Πολίτες» αναφέρουν ότι από τις 25/8/2020, «με πρόσχημα τα μέτρα για τον covid-19 ξεκίνησε και συνεχίζεται εντελώς ατεκμηρίωτα και αδικαιολόγητα στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και σε μερικές ακόμα περιοχές ένα πρωτοφανές λοκ ντάουν, εξοντωτικό για την τοπική οικονομία, κατασταλτικό για τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία».

«Επειδή αυτό καταντά εξοντωτικό για όλη την περιοχή μας, καταστροφικό για όλους του ήδη χτυπημένους βαριά από τα μνημονιακά μέτρα μια δεκαετίας Χανιώτες. Ζητάμε από όλους τους πάσης φύσεως φορείς της τοπικής μας κοινωνίας, θεωρούμε αυτονόητο βασικό χρέος τους και χρέος όλων μας να ορθώσουμε κάθε φορέας χωριστά μα και όλοι μαζί συντονισμένα, κραυγή αποδοκιμασίας και εναντίωσης με κάθε δυνατή νόμιμη μορφή κατά της στοχοποίησης της περιοχής μας», λέει η ανακοίνωση.

Πηγή: Zarpanews

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo