17.6 C
Athens
16.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
More

    «Ιανός»: «Άφαντη» η πολιτεία στην Καρδίτσα – Εγκλωβισμένοι κάτοικοι για 48 ώρες σε Πευκόφυτο-Αργιθέα (εικόνες)


    Χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό και αποκομμένοι από την Καρδίτσα βρίσκονται για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα οι κάτοικοι στο Πευκόφυτο. Παρά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής, καμία υπηρεσία δεν κατέστη δυνατόν να τους παράσχει την παραμικρή βοήθεια.
    Οι κάτοικοι κάνουν έκκληση προκειμένου να αποκατασταθεί έστω ένα μέρος της πρόσβαση τους από τον οικισμό Νησιά, που έχουν πληγεί από την έντονη βροχόπτωση, προς το Μουζάκι.
    Χαρακτηριστικό της αναγκαιότητας αυτής, εκτός των άλλων, αποτελεί το γεγονός πως αν παραστεί ανάγκη κάποιος να μεταβεί σε νοσοκομείο δεν θα έχει την δυνατότητα, καθώς έχουν καταρρεύσει και τα δύο γεφύρια που συνέδεαν τις δυο περιοχές.
    Πέραν του Πευκοφύτου, σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι κάτοικοι στα χωριά της Αργιθέας που βρίσκονται στον ορεινό όγκο του βουνού και σε πολλά σημεία ο δρόμος έχει «κοπεί» στη μέση με αποτέλεσμα να έχουν εγκλωβιστεί στα σπίτια τους και να έχουν αποκοπεί από τον υπόλοιπο κόσμο.
    Οι κάτοικοι καταγγέλλουν χαρακτηριστική αδράνεια των συναρμόδιων υπηρεσιών και φορέων και ζητούν την άμεση κινητοποίηση τους προκειμένου να επανέλθει μια σχετική ομαλότητα στην περιοχή.
    Διαβάστε και
    «Ιανός»: Βιβλική καταστροφή στην Καρδίτσα – Τι συζητήθηκε σε σύσκεψη παρουσία κυβερνητικού κλιμακίου
    Άμεση ενεργοποίηση της δορυφορικής υπηρεσίας Copernicus για τη χαρτογράφηση των καταστροφών στην Καρδίτσα
    Αγωνία για ηλικιωμένους στην Καστανιά Καρδίτσας – Κατέρρευσε η σκεπή του σπιτιού τους
    Κακοκαιρία «Ιανός»: Νεκρή ηλικιωμένη γυναίκα στα Φάρσαλα – Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δύο αγνοούμενους στην Καρδίτσα
    Κακοκαιρία «Ιανός»: Βρέθηκε το αυτοκίνητο της 40χρονης που παρασύρθηκε στο Μουζάκι – Δεν έχει εντοπιστεί η ίδια (εικόνα)



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ