Κακοκαιρία «Ιανός» -ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη - Με λεωφορεία το Λιανοκλάδι-Λάρισα

Newsroom L&O 19-09-2020 10:11 Τελευταία ενημέρωση: 19-09-2020 10:21
Κακοκαιρία «Ιανός» -ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη - Με λεωφορεία το Λιανοκλάδι-Λάρισα
Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την κακοκαιρία Ιανός

Δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια τρένου μεταξύ Αθηνών -Θεσσαλονίκης λόγω της κακοκαιρίας Ιανός.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ η κακοκαιρία Ιανός επέφερε σοβαρές ζημιές στην Κεντρική Στερεά και Θεσσαλία με αποτέλεσμα να απαγορεύεται η κυκλοφορία σε μεγάλο τμήμα του σιδηροδρομικού δικτύου.

Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την κακοκαιρία Ιανός

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, η σιδηροδρομική υποδομή έχει υποστεί σοβαρές ζημίες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται στην κεντρική Στερεά και Θεσσαλία, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Ο διαχειριστής υποδομής ΟΣΕ επιχειρεί με συνεργεία στα προβληματικά σημεία, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης και παραμένει εν ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας σε τμήμα του σιδηροδρομικού δικτύου, η οποία εδόθη προφορικά αργά το βράδυ της Παρασκευής. Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες, οι οποίοι έχουν επιλέξει να ταξιδέψουν με τραίνο, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενεργοποιεί λεωφορειακή σύνδεση μεταξύ Λιανοκλαδίου και Λάρισας, παρακάμπτοντας τα απροσπέλαστα σημεία της υποδομής.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ζητά συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία, και θα ενημερώσει με νεότερη ανακοίνωση για την πορεία ομαλοποίησης της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo