Μαγνησία: Θρίλερ στον Αλμυρό - Εγκλωβισμένοι 3 πολίτες - Κρατιούνται από κλαδιά για να σωθούν!

Newsroom L&O 18-09-2020 22:12
Μαγνησία: Θρίλερ στον Αλμυρό - Εγκλωβισμένοι 3 πολίτες - Κρατιούνται από κλαδιά για να σωθούν!
Η πυροσβεστική και η αστυνομία πραγματοποίησαν 28 απεγκλωβισμούς πολιτών από τα σπίτια και τα αυτοκίνητά τους

Θρίλερ εκτυλίσσεται το βράδυ της Παρασκευής στον Αλμυρό, καθώς τρεις πολίτες έχουν εγκλωβιστεί από τα ορμητικά νερά ενός χειμάρρου που βρίσκεται στην περιοχή! Μάλιστα, τελευταίες πληροφορίες θέλουν να κρατιούνται από κλαδιά για να διασωθούν! Οι πολίτες αρχικά εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους, τα οποία και εγκατέλειψαν για να γλιτώσουν. Η πυροσβεστική υπηρεσία καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τους απεγκλωβίσει...

Πολλά είναι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας και ειδικά στον Αλμυρό Βόλου, από την σφοδρή κακοκαιρία. Ο μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός» που συνοδεύεται από έντονη βροχόπτωση, είχε ως αποτέλεσμα, έως το βράδυ της Παρασκευής, να χρειαστεί η συνδρομή της πυροσβεστικής και της αστυνομίας για να απεγκλωβιστούν 28 άνθρωποι, από τα σπίτια, αλλά και από τα αυτοκίνητά τους.

Τα περισσότερα προβλήματα έχουν εντοπιστεί εκτός από τον Αλμυρό και στο Νεοχώρι. Όπως έγινε γνωστό, νωρίτερα έκλεισε η Εθνική Οδός, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του Αλμυρού.

Πηγή φωτό: Lamiareport.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo