24 C
Athens
23.5 C
Thessaloniki
Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
More

    Εισαγγελία: Κλειστό μέχρι νεωτέρας μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού το τμήμα εκτέλεσης ποινών


    Κλειστό τουλάχιστον για σήμερα και αύριο Παρασκευή θα παραμείνει το τμήμα εκτέλεσης ποινών της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, μετά το επιβεβαιωμένο κρούσματα κορονοϊού σε υπάλληλό του.
    Μάλιστα με επείγουσα χθεσινή ανακοίνωσή του ο διευθύνων την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθηνάς Ευ. Ιωαννίδης γνωστοποίησε το κλείσιμο του συγκεκριμένου τμήματος της εισαγγελίας για δυο τουλάχιστον ημέρες. «Σας ενημερώνουμε ότι, την 17-9-2020 ημέρα Πέμπτη και την 18-9-2020 ημέρα Παρασκευή το Τμήμα Εκτέλεσης των Ποινών της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών θα περιορίσει τις εργασίες του στη διεκπεραίωση υποθέσεων που αφορούν μόνον κρατούμενους» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελία ενημερώθηκε το βράδυ της Τρίτης πως μια υπάλληλος του συγκεκριμένου τμήματος βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Αμέσως, ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ αλλά και η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας, ενώ ήδη έχει γίνει απολύμανση στα συγκεκριμένα γραφεία καθώς και σε ολόκληρο το κτήριο της εισαγγελίας.
    Να σημειωθεί ότι στο τμήμα εκτέλεσης ποινών υπηρετούν 17 υπάλληλοι, οι οποίοι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υποβληθούν σε τεστ ανίχνευσης κορωονοϊού.
    Ήδη ο ΕΟΔΥ έχει προχωρήσει σε ιχνηλάτηση των επαφών της υπαλλήλου.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ