Συνελήφθη και ο 6ος αλλοδαπός για την πυρκαγιά στη Μόρια - Τι επισημαίνει ο Χρυσοχοΐδης

Μιχάλης Τεζάρης 15-09-2020 18:37 Τελευταία ενημέρωση: 15-09-2020 18:50
Συνελήφθη και ο 6ος αλλοδαπός για την πυρκαγιά στη Μόρια - Τι επισημαίνει ο Χρυσοχοΐδης
Εντοπίστηκε στη Μυτιλήνη

Συνελήφθη νωρίς το απόγευμα της Τρίτης και ο 6ος αλλοδαπός που είχε ταυτοποιηθεί και καταζητούνταν από την αστυνομία για τον εμπρησμό στο ΚΥΤ της Μόριας.

Νωρίτερα, σήμερα, τη σύλληψη των πρώτων πέντε υπεύθυνων για την καταστροφή ανακοίνωσε από τη Μυτιλήνη ο ίδιος ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των 5 πρώτων που συνελήφθησαν είναι και δύο ασυνόδευτοι ανήλικοι, ο ένας εκ των οποίων είχε μεταφερθεί σε δομή στην Πιερία.

Αυστηρό μήνυμα από Χρυσοχοΐδη

Σε δήλωσή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με μια αυστηρή δήλωσή του -με πολλούς αποδέκτες- τονίζει ότι «Η αστυνομία δούλεψε μεθοδικά, έβαλε τέλος σε σενάρια και αβάσιμες υποθέσεις. Οι κάθε λογής ακραίοι διαψεύσθηκαν και πάλι. Το κράτος ανασυντάσσεται. Αποδεικνύει κάθε μέρα ότι είναι εδώ με αυστηρότητα, ευαισθησία, νομιμότητα και ανθρωπισμό. Οι μετανάστες, όπως και οι κάτοικοι, έχουν συμφέρον να αποδεχθούν τις προτάσεις μας και την πραγματικότητα της νέας δομής. Ένα είναι βέβαιο: Η Λέσβος δεν αντέχει άλλα συνθήματα, θέλει σοβαρότητα και στιβαρή διοίκηση. Σας διαβεβαιώ πως η λογική και η νομιμότητα, η ασφάλεια, η υγεία και η κανονική ζωή θα επικρατήσουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo