Συνάντηση αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον ακόλουθο Άμυνας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Newsroom L&O 15-09-2020 17:38
Συνάντηση αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον ακόλουθο Άμυνας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
Ελλάδα και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, υλοποιούν από κοινού δραστηριότητες στο πλαίσιο του προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας που πρόσφατα ανανεώθηκε για πέντε έτη

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε, σήμερα, με τον ταξίαρχο Τζασίμ Αμπντουλά Αμπντούλ Λατίφ Τζασίμ Σουράφα, ακόλουθο Άμυνας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) στη χώρα μας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του αρχηγού ΓΕΕΘΑ και εντάσσεται στο πλαίσιο της ανάληψης των καθηκόντων του ακόλουθου Άμυνας των ΗΑΕ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, επιβεβαιώθηκε η άριστη σχέση των δύο χωρών σε στρατιωτικό επίπεδο.

Ελλάδα και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, υλοποιούν από κοινού δραστηριότητες στο πλαίσιο του προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας που πρόσφατα ανανεώθηκε για πέντε έτη, επισημαίνει το ΓΕΕΘΑ.

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, από τις 26 Αυγούστου έχει προχωρήσει η μεταστάθμευση προσωπικού και τεσσάρων F-16 Blk 60 στην 115 Πτέρυγα Μάχης, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη συνεκπαίδευσή τους με μονάδες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo