Συλλυπητήρια Αρχηγού της ΕΛΑΣ για τον νεκρό αστυνομικό της Ομάδας ΔΙΑΣ

Newsroom L&O 11-09-2020 13:32 Τελευταία ενημέρωση: 11-09-2020 13:39
Συλλυπητήρια Αρχηγού της ΕΛΑΣ για τον νεκρό αστυνομικό της Ομάδας ΔΙΑΣ
Ο αστυνομικός σκοτώθηκε ενώ κατευθυνόταν σε σημείο όπου είχε ξεσπάσει πυρκαγιά, προκειμένου να συνδράμει τις προσπάθειες της Πυροσβεστικής

Το τελευταίο αντίο απευθύνει σήμερα Παρασκευή ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, στον Ευάγγελο Νοΐδη που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου επί της οδού Ποσειδώνος.

Ο αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ κατευθυνόταν στον Άγιο Κοσμά, σε σημείο όπου είχε ξεσπάσει πυρκαγιά, προκειμένου να συνδράμει τις προσπάθειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του Αρχηγού:

Απευθύνουμε σήμερα το τελευταίο αντίο στον αείμνηστο συνάδελφο Ευάγγελο Νοΐδη και τον αποχαιρετούμε στο ιδιαίτερο ταξίδι του στο χώρο και χρόνο της αθανασίας. Ανείπωτη είναι η θλίψη για τον άδικο χαμό του εν ώρα καθήκοντος. Σύσσωμη η Αστυνομική Οικογένεια θρηνεί για την απροσδόκητη και αιφνιδιαστική απώλεια ενός αστυνομικού που επί μία δεκαετία διετέλεσε στέλεχος της Ομάδας ΔΙΑΣ, μιας Υπηρεσίας πρώτης γραμμής δίπλα στον πολίτη και στην κοινωνία.

Ευχαριστούμε τον Βαγγέλη για την προσφορά του στην αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο ζήλος και η ακέραιη συνέπειά του για τη διαφύλαξη του αγαθού της ασφάλειας και της άμεσης ανταπόκρισης στην προστασία του πολίτη καταλείπουν σε όλους εμάς μνήμη γενναιότητας και ηρωισμού.

Ως Αρχηγός του Σώματος εκφράζω τα θερμά, βαθύτατα και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όλους τους οικείους του. Η ευσυνειδησία και το ψυχικό σθένος του κατά την επιτέλεση των καθηκόντων του θα παραμείνουν ανεξίτηλα χαραγμένα στη μνήμη όλων μας.

Αιωνία του η μνήμη!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo