Τεστ για κορονοϊό σε αστυνομικούς του ΑΤ Αλίμου, στο Ασκληπιείο Βούλας

Newsroom L&O 10-09-2020 16:47 Τελευταία ενημέρωση: 10-09-2020 16:49
Τεστ για κορονοϊό σε αστυνομικούς του ΑΤ Αλίμου, στο Ασκληπιείο Βούλας
Πρόκειται για πρωτοβουλία της διοίκησης του νοσοκομείου σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής

Τεστ κορονοϊού σε αστυνομικούς θα πραγματοποιηθούν στο Ασκληπιείο της Βούλας. Η διοίκηση του νοσοκομείου, ανταποκρίθηκε άμεσα σε σχετικό αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής και γνωστοποίησε ότι θα καλύψει το τεστ για Covid-19. Είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία του ΓΓ της Ένωσης, Νίκου Κορομηλά με τον διευθυντή του νοσοκομείου, Αιμίλιο Βουγιουκλάκη.

Ειδικότερα, η κάλυψη αφορά αστυνομικούς «που υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου και βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, λόγω του θετικού κρούσματος που ανιχνεύτηκε σε 14χρονο ασυνόδευτο ανήλικο Αιγύπτιο, ο οποίος βρισκόταν εδώ και τρεις ημέρες σε καθεστώς προστατευτικής φύλαξης στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου, κατόπιν εντολής της Εισαγγελίας Ανηλίκων Αθηνών.»

Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση είχε υποβάλλει εδώ και δύο εβδομάδες επιστολή στη Φυσική και Πολιτική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας με συγκεκριμένες προτάσεις.

Συγκεκριμένα είχε προτείνει, «όσοι συλλαμβάνονται ή προσάγονται στα Τμήματα και κρίνεται αναγκαία η περαιτέρω κράτησή τους ή η μεταφορά τους σε άλλες αστυνομικές Υπηρεσίες, να υποβάλλονται σε τεστ Covid – 19».

Η Ένωση τονίζει σε σχετική ανακοίνωση ότι για άλλη μία φορά, αποδεικνύεται πως οι αστυνομικοί, «εργάζονται κάτω από αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες. Επιτέλους η πολιτεία να θωρακίσει τον Έλληνα αστυνομικό.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo