Παραλήρημα Τσαβούσογλου: Πριν από 98 χρόνια σώθηκε η Σμύρνη από την ελληνική καταπίεση!

lawandorder.gr 09-09-2020 17:38
Παραλήρημα Τσαβούσογλου: Πριν από 98 χρόνια σώθηκε η Σμύρνη από την ελληνική καταπίεση!
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας με αφορμή την επέτειο από την κατάληψη της πόλης, προχώρησε σε μια άκρως προκλητική ανάρτηση στο Twitter...

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου βρίσκεται σε παραλήρημα! Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, όχι μόνο συνεχίζει τις προκλητικές δηλώσεις, αλλά διαστρεβλώνει την ίδια την Ιστορία. Με αφορμή τη σημερινή επέτειο από τη συμπλήρωση 98 χρόνων από την κατάληψη της Σμύρνης, ο κ. Τσαβούσογλου προέβη σε ανάρτηση στο Twitter, με την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, ισχυρίστηκε ότι «σώθηκε» η πόλη, αλλά και ολόκληρη η Ανατολία, από την ελληνική καταπίεση!

Στην ανάρτησή του, προσθέτει:

 «Η Ελλάδα καταδικάστηκε σε αποζημιώσεις. Επίσης, αυτοί που εμπιστεύτηκαν άλλους, απογοητεύτηκαν στο τέλος. Τιμάμε τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, τους μάρτυρές μας και τους βετεράνους του Πολέμου της Ανεξαρτησίας μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ, ο οποίος ανέφερε: «Αυτοί που θέλουν να βλάψουν τα δικαιώματά μας στην Ανατολική Μεσόγειο και αυτοί που προκαλούν στο Καστελόριζο, ας δουν σήμερα την αποφασιστικότητα που δείξαμε στη Σμύρνη».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo