13.1 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Καρέ-καρέ η δράση των ανηλίκων που είχαν «ρημάξει» μαγαζιά στα Νότια Προάστια (αποκλειστικό βίντεο)


    Για 12 διαρρήξεις και δύο κλοπές οχημάτων κατηγορούνται τρεις ανήλικοι που είχαν ρημάξει τα καταστήματα στα Νότια Προάστια. Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία, φαίνεται ολοκάθαρα η δράση, αλλά και το θράσος τους!
    Δύο εκ των συλληφθέντων, βρίσκονται έξω από κατάστημα και προσπαθούν να ανοίξουν τη συρόμενη πόρτα του. Τραβούν σε αντίθετες κατευθύνσεις τα “φύλλα” της πόρτας μέχρι να δημιουργήσουν ένα μικρό κενό για να εισβάλλουν στο κατάστημα. Αγνοούν ότι τους καταγράφει εσωτερική κάμερα και δεν φορούν κανένα προστατευτικό! Μάλιστα, για να μην κινούν υποψίες βρίσκονται έξω από το κατάστημα φορώντας μια απλή βερμούδα.
    Τελικά, καταφέρνουν να μπουν στο μαγαζί και τότε ο ένας εξ αυτών με την μπλούζα του, προσπαθεί να καλύψει το πρόσωπό του….
    Δείτε το αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το L&O:
    Οι συλληφθέντες είχαν διαπράξει τις κλοπές από τον περασμένο Ιούνιο έως και την περασμένη Κυριακή.
    Για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη των μελών της εν λόγω συμμορίας είχε συγκροτηθεί ειδική ομάδα αστυνομικών από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και σε συνεργασία με την Ο.Π.Κ.Ε., που διενεργούσε περιπολίες, εντοπίστηκαν τα δύο μέλη που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα που είχαν κλέψει νωρίτερα από τη Γλυφάδα.
    Τα μέλη της σπείρας των ανηλίκων παραβίαζαν τις εισόδους των καταστημάτων σπάζοντας την τζαμαρία με καπάκια φρεατίων και στη συνέχεια αφαιρούσαν χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ