18.5 C
Athens
13.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
More

    Απίστευτη ανευθυνότητα: 24χρονη ήξερε ότι είναι θετική στον κορονοϊό και πήρε το πλοίο για Σαντορίνη


    Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές με την ανευθυνότητα 24χρονη κοπέλας που παρά το γεγονός ότι διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό πήγε με το πλοίο της γραμμής στη Σαντορίνη για διακοπές.
    Πρόκειται για 24χρονη κοπέλα η οποία διαγνώστηκε θετική στον ιό και ενημερώθηκε μετά την άφιξή της στην Αθήνα, με το τρένο από Θεσσαλονίκη. Η κοπέλα είχε πραγματοποιήσει αιμοκάθαρση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και είχε περάσει και το τεστ. Ωστόσο όχι μόνο δεν σταμάτησε το ταξίδι της, αλλά συνέχισε την πορεία της με προορισμό τη Σαντορίνη.
    Συγκεκριμένα, η 24χρονη, μετά την αιμοκάθαρση ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα με τρένο και έμαθε όταν έφτασε στην πρωτεύουσα ότι το τεστ στο οποίο είχε υποβληθεί ήταν θετικό. Στη συνέχεια της δόθηκε η οδηγία να επισκεφθεί το νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Αττικό» ωστόσο η ίδια παράκουσε την οδηγία και αποφάσισε να διανυκτερεύσει στην Αθήνα.
    Την επόμενη μέρα συνέχισε το ταξίδι της, πήρε το πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τη Σαντορίνη, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις Αρχές.
    Οι υπεύθυνοι του πλοίου την οδήγησαν σε καμπίνα μέχρι να δέσει στο λιμάνι του νησιού.
    Στη Σαντορίνη δεν της επετράπη η έξοδος, με την 24χρονη να παραμένει στην καμπίνα της μέχρι να επιστρέψει στον Πειραιά.
    Εκεί την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, εκεί όπου από τεστ κορονοϊού πέρασε και ο φίλος της, ο οποίος τη συνόδευε.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ