• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Βίντεο ντοκουμέντο από το ναυάγιο στη Χάλκη: Super Puma περισυλλέγει μετανάστες

lawandorder.gr 26-08-2020 20:29 Τελευταία ενημέρωση: 26-08-2020 20:38
Βίντεο ντοκουμέντο από το ναυάγιο στη Χάλκη: Super Puma περισυλλέγει μετανάστες
Το Λιμενικό Σώμα έδωσε στη δημοσιότητα αποκαλυπτικές σκηνές από την αγωνιώδη προσπάθεια να διασωθούν δεκάδες άνθρωποι που βρίσκονταν ανήμποροι στη θάλασσα

Ένα ακόμα αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο έδωσε στη δημοσιότητα το απόγευμα της Τετάρτης το Λιμενικό Σώμα, αναφορικά με την επιχείρηση διάσωσης μεταναστών στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Χάλκης.

Συνολικά διασώθηκαν 96 άτομα, τα 77 εξ αυτών από την ελληνική ακτοφυλακή και τα υπόλοιπα 19 από τους Τούρκους.

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ολοκάθαρα πώς το Super Puma πετάει πάνω από τους ναυαγούς. Φαίνεται επίσης πώς ένας εκ του πληρώματος πραγματοποιεί αλλεπάλληλες καθόδους στο νερό, για να σώσει ανθρώπους που βρίσκονται ανυπεράσπιστοι στη θάλασσα. Μάλιστα σε μία περίπτωση, έχουν «σκαρφαλώσει» πάνω του δύο εξ αυτών, στην απέλπιδα προσπάθειά τους να σωθούν. 

Σε άλλη περίπτωση, ο διασωθείς κρατάει στην αγκαλιά του ένα μικρό παιδάκι που μαζί με τον πατέρα του βρισκόταν στα κύματα. Εμφανώς ανακουφισμένος και χαμογελαστός μπαίνει στο ελικόπτερο και παραδίδει το παιδί στη μητέρα του.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε και:

Ναυάγιο στη Χάλκη: Στα χέρια του Λιμενικού τρεις διακινητές - Αλήθειες και ψέματα για την επιχείρηση διάσωσης (Βίντεο-Εικόνες)

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo