«Φύλαξαν» χιλιάδες ευρώ σε παλιόρουχα και κατέληξαν στα σκουπίδια!

Newsroom L&O 20-08-2020 12:53 Τελευταία ενημέρωση: 20-08-2020 12:54
«Φύλαξαν» χιλιάδες ευρώ σε παλιόρουχα και κατέληξαν στα σκουπίδια!
Επί ώρες αναζητούσαν το μικρό θησαυρό των 25.000 ευρώ, που για καλή τους τύχη δεν είχε καταλήξει στη χωματερή

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε πριν λίγες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, μια οικογένεια σε οικισμό της Μεσαράς, στο νότιο τμήμα του νομού Ηρακλείου.

Η προσπάθειά τους να «κρύψουν» σε ασφαλές μέρος ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, λίγο έλλειψε να τους στοιχίσει πολύ ακριβά! 

Όπως λένε οι πληροφορίες, τα περίπου 25.000 ευρώ -που ήταν σε δεσμίδες- είχαν «καταχωνιαστεί» σε κάποια παλιόρουχα στο πατρικό σπίτι της οικογένειας, με την εκτίμηση ότι κανείς δεν θα σκεφτεί να ψάξει εκεί. Έλα όμως που αποφάσισε η ηλικιωμένη γιαγιά να κάνει «γενική» καθαριότητα στο σπίτι και να πετάξει στα σκουπίδια ότι θεωρούσε άχρηστο!

Αυτό και έπραξε, πετώντας στον κάδο και τα παλιόρουχα με τα χρήματα, χωρίς φυσικά να έχει καμία γνώση για τον μικρό «θησαυρό». Και για να συμπληρωθεί η ατυχία, το απορριμματοφόρο πέρασε σχεδόν αμέσως και περισυνέλεξε ό,τι υπήρχε στον κάδο! 

Όπως είναι φυσικό, όταν έγινε αντιληπτό ότι τα χρήματα οδεύουν προς την χωματερή, η οικογένεια ξεκίνησε «αγώνα δρόμου». Ζήτησε τη βοήθεια των αρμοδίων του Δήμου, έβαλε μηχανήματα και «χέρια» να ψάχνουν και τελικά, έπειτα από ώρες, εντοπίστηκαν τα «χρυσά» παλιόρουχα.

Όπως είναι φυσικό, πάνω στα σκουπίδια στήθηκε χορός, ενώ υποπτευόμαστε ότι η επόμενη κρυψώνα θα... εξεταστεί πολύ σοβαρά!

Πηγή: Cretalive

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo