20.1 C
Athens
14.6 C
Thessaloniki
Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
More

    Συνελήφθη ο ληστής με τη χειρουργική μάσκα στο Μαρούσι


    Στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ μετά από τέσσερις ληστείες σούπερ μάρκετ, έπεσε ο ληστής με την χειρουργική μάσκα. Πρόκειται για έναν 22χρονο που συνήθιζε να εισβάλλει σε επιχειρήσεις κραδαίνοντας ένα πιστόλι στα χέρια και να φοράει μια υφασμάτινη μάσκα, ενώ αμέσως μετά την απομάκρυνσή του, άλλαζε ρούχα για να γίνεται δύσκολος ο εντοπισμός του.
    Ο άνδρας συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής, μετά από ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, όπου αφαίρεσε χρήματα και απομακρύνθηκε πεζός. Οι κινήσεις του έγιναν αντιληπτές από περιοίκους που κάλεσαν την αστυνομία. Τότε ο 22χρονος μπήκε σε μια πυλωτή πολυκατοικίας, άλλαξε ρούχα και έκρυψε αυτά που φορούσε. Παρ’ όλη την προσπάθεια απόκρυψης, εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που έσπευσαν άμεσα στο σημείο. Στην πυλωτή οι αστυνομικοί εντόπισαν 1 μαύρο πλαστικό πιστόλι – κρότου με καψούλια, 740 ευρώ,τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάπραξη της ληστείας, μία υφασμάτινη μάσκα προσώπου – τύπου χειρουργική μάσκα.
    Η δράση του είχε ξεκινήσει από τις αρχές Ιουλίου και για τον εντοπισμό του είχε συσταθεί ειδική ομάδα αστυνομικών. Σημειώνεται ότι ο 22χρονος είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν για κλοπές και διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ