Κορονοϊός: Εικόνες-σοκ από γάμο στην Αλεξανδρούπολη - Προσαγωγή γαμπρού και πεθερού (βίντεο)

Newsroom L&O 14-08-2020 12:25
Κορονοϊός: Εικόνες-σοκ από γάμο στην Αλεξανδρούπολη - Προσαγωγή γαμπρού και πεθερού (βίντεο)
Τεράστιος συνωστισμός - Κανένα μέτρο προστασίας

Η αστυνομία επενέβη σε μουσουλμανικό γάμο που πραγματοποιούνταν την Πέμπτη το βράδυ στην οδό Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη, στη διάρκεια του οποίου επικρατούσε τεράστιος συνωστισμός και χωρίς κανένα μέτρο αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τις καταγγελίες που έγιναν στην Αστυνομική Διεύθυνση, στάλθηκαν και κάποια βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου γινόταν ζωντανή μετάδοση του γλεντιού των κατοίκων της συγκεκριμένης περιοχής όπου επικρατούσε κυριολεκτικά χαμός. Ένα από αυτά ήταν και το συγκεκριμένο.

Στην περιοχή της Άβαντος έφτασαν ομάδες της ΔΙΑΣ και οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον γαμρπό αλλά και τον πεθερό του στην Αστυνομική Διεύθυνση. Εκεί τους καταλογίσθηκε το χρηματικό πρόστιμο που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις και φτάνει στις 15.000 ευρώ, ενώ ο γάμος διαλύθηκε.

Παράλληλα ενημερώθηκε και η Εισαγγελέας Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να ασκήσει -αν κρίνει ότι υπάρχουν επιπλέον παραβάσεις- τις σχετικές διώξεις στους υπευθύνους της απαράδεκτης αυτής κατάστασης.

Κι όλα αυτά όταν η Αλεξανδρούπολη είχε πάνω από 60 επιβεβαιωμένα κρούσματα σε γάμο που έγινε πριν δυο εβδομάδες, ενώ αυξάνονται καθημερινά και τα κρούσματα απ’ τον πολιτικό γάμο του Τυχερού.

Πηγή: Evros-news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo