20.9 C
Athens
23 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Αλεξανδρούπολη: Σφοδρό τροχαίο με πολλούς νεκρούς μετανάστες στην Εγνατία Οδό


    Σοβαρό τροχαίο με πέντε επιζώντες που νοσηλεύονται -ο ένας εκ των οποίων σε ΜΕΘ- και επτά νεκρούς έλαβε χώρα στη 1.20 π.μ. ξημερώματα Τετάρτης στον κόμβο Αρδανίου, στην Αλεξανδρούπολη, μετά από εκτροπή ΙΧ αυτοκινήτου, το οποίο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και ο οδηγός έχασε τον έλεγχο.
    Αρχικά οι πληροφορίες ήθελαν τους νεκρούς να ανεβαίνουν στους 10.
    Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία, αρχικά από το όχημα απεγκλωβίστηκαν δύο τραυματίες και άλλα οκτώ άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους.
    Ωστόσο εν συνεχεία ο αριθμός των επιβαινόντων ανέβηκε στους 12 καθώς πέριξ του τροχαίου, εντοπίστηκαν άλλα δύο άτομα που είχαν εκτοξευθεί από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.
    Άπαντες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο πλησιέστερο νοσοκομείο της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος τουλάχιστον 7 απεγκλωβισμένων.
    Στο σημείο επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.
    Πρόκειται για παράτυπους μετανάστες, ενώ η αιτία του τραγικού δυστυχήματος παραμένει για την ώρα άγνωστη, καθώς δεν υπάρχουν πληροφορίες ότι προηγήθηκε καταδίωξη..
    Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το όχημα εμπλέκεται σε παράνομη διακίνηση μεταναστών, ενώ η αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν από διερχόμενο πολίτη.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ