Βίντεο L&O: Καρέ καρέ θρασύτατη ληστεία σε μίνι μάρκετ της Νέας Φιλαδέλφειας

Newsroom L&O 04-08-2020 13:25 Τελευταία ενημέρωση: 04-08-2020 13:26
Βίντεο L&O: Καρέ καρέ θρασύτατη ληστεία σε μίνι μάρκετ της Νέας Φιλαδέλφειας
Ο ένοπλος κουκουλοφόρος εισέβαλε στο κατάστημα το βράδυ της Δευτέρας

Δεν έχει τέλος η αγωνία ιδιοκτητών καταστημάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και εργαζομένων σε μίνι μάρκετ και μαγαζιά με είδη πρώτης ανάγκης, καθώς κλοπές, «μπούκες» με αυτοκίνητα, αλλά και ένοπλες ληστείες τείνουν να γίνουν ρουτίνα στην περιοχή.

Tο lawandorder.gr εξασφάλισε νέο βίντεο από κάμερα καταστήματος της περιοχής όπου καταγράφηκε καρέ-καρέ ληστεία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας από μαυροφορεμένο ένοπλο στην οδό Δεκελείας, στον αριθμό 33. Υπενθυμίζεται ότι δεν έχει περάσει ούτε μήνας από το προηγούμενο βίντεο με παρόμοιο περιστατικό στον ίδιο δρόμο.

Όπως φαίνεται στο νέο βίντεο, άγνωστος που φοράει κουκούλα και έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισβάλλει σε μίνι μάρκετ, τη στιγμή που έχουν απομακρυνθεί από αυτό όλοι οι άλλοι πελάτες. Με γρήγορες, νευρικές κινήσεις κατευθύνεται προς την έκπληκτη και τρομαγμένη νεαρή ταμία.

Υπό την απειλή όπλου και πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής, ο θρασύτατος ληστής υποχρεώνει την υπάλληλο να βάλει όλες τις εισπράξεις της ημέρας σε μια σακούλα, την οποία αρπάζει και γίνεται ...καπνός. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo