ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Η πολιτεία να προστατεύσει τον αστυνομικό από τον κορονοϊό

Τυπάλδος Ιωάννης 04-08-2020 08:12
Η πολιτεία να προστατεύσει τον αστυνομικό από τον κορονοϊό
Άρθρο του Ιωάννη-Παναγιώτη Τυπάλδου, αντιπροσώπου στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Για ακόμη μια φορά όπως φαίνεται η xώρα μας καλείται να έρθει εκ νέου αντιμέτωπη με τον covid-19.Καθημερινά προστίθενται νέα μέτρα για τη μείωση της διασποράς αυτού.

Τη παρούσα στιγμή σίγουρα είμαστε πιο ενημερωμένοι... Πιο έτοιμοι είμαστε; Στη πρώτη γραμμή για την απόκρουση του νέου κύματος, μαζί με άλλους κλάδους εργαζομένων ,είναι ο Έλληνας αστυνομικός. Ζητάμε από την πολιτεία να μας θωρακίσει απέναντι στον ιό. Να μας δοθούν όλα τα απαραίτητα εφόδια-και μέσα για την ατομική μας  προστασία: γάντια, μάσκες, αντισηπτικά σε ποσότητες που να επαρκούν για όλους τους συναδέλφους σε καθημερινή βάση και όχι να περιμένουμε πάλι ιδιωτικές πρωτοβουλίες ή την ίδια την Ένωση.

 Επίσης θα πρέπει να προβλεφθούν χώροι όπου θα μπορούν να φιλοξενηθούν συνάδελφοι που τυχόν νοσήσουν λόγω της υπηρεσίας. Είμαι ο ίδιος παθών, καθώς εγώ και άλλοι 13 συνάδελφοί μου είχαμε έρθει σε επαφή με άτομο το οποίο είχε σπάσει την υποχρεωτική καραντίνα που του είχε επιβληθεί, έτσι έπρεπε και εμείς για κάποιο χρονικό διάστημα να μείνουμε σε καραντίνα μακριά από τις οικογένειές μας καθώς έπρεπε να τις προστατεύσουμε.

Ευτυχώς κάποιοι συνάδελφοι που συμμετείχαν στο εν λόγω περιστατικό προθυμοποιήθηκαν και μας φιλοξένησαν στο σπίτι τους.

Επίσης, ακόμη περιμένουμε αυτό, που ο ίδιος ο  κ. πρωθυπουργός της χώρας μας ανακοίνωσε ενώπιον του ελληνικού λαού.

Προστατεύστε μας για να καταφέρουμε να προστατέψουμε το σύνολο των συμπολιτών μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo