• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Η Τουλουπάκη ζητά έρευνα για δημοσιεύματα και διαψεύδει ότι απορρίφθηκε το αίτημά της

Κατερίνα Μάνθου 31-07-2020 17:45
Η Τουλουπάκη ζητά έρευνα για δημοσιεύματα και διαψεύδει ότι απορρίφθηκε το αίτημά της
Έλαβε υπηρεσιακή βεβαίωση η οποία αναφέρει ρητά ότι ώς σήμερα 31.7.2020 δεν έχει γίνει διάσκεψη του συμβουλίου πλημμελειοδικών Αθηνών, το οποίο θα αποφανθεί επί του αιτήματος της, ούτε έχει εκδοθεί κάποιο σχετικό βούλευμα

Η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη με αίτησή της ζητά να διενεργηθεί έρευνα για τις ανυπόστατες διαρροές που φέρουν να έχει απορριφθεί με βούλευμα η αίτησή της, με την οποία ζητά να κηρυχθεί άκυρη η προδικασία που οδήγησε στην ποινική της δίωξη.

Το αίτημα της κυρίας Τουλουπάκη απευθύνεται στην πρόεδρο και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, καθώς και στον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Η κ. Τουλουπάκη στο έγγραφό της επικαλείται δημοσιεύματα στο διαδίκτυο από το Πρώτο Θέμα, τον Ελεύθερο Τύπο και την Άποψη, καθώς και ανάρτηση στο Twitter του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη τα οποία αναφέρουν ότι εκδόθηκε απορριπτικό βούλευμα επί του αίτηματός της.

Η Ελένη Τουλουπάκη επικοινώνησε με το αρμόδιο τμήμα βουλευμάτων και έλαβε υπηρεσιακή βεβαίωση η οποία αναφέρει ρητά ότι ώς σήμερα 31.7.2020 δεν έχει γίνει διάσκεψη του συμβουλίου πλημμελειοδικών Αθηνών, το οποίο θα αποφανθεί επί του αιτήματος της, ούτε έχει εκδοθεί κάποιο σχετικό βούλευμα.

Η εισαγγελέας Διαφθοράς ζητά να ερευνηθεί το ζήτημα, το οποίο χαρακτηρίζει ως πολύ σοβαρό επισημαίνοντας ότι και στις ανθρώπινες αντοχές υπάρχουν όρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo