Ο Μ. Τσουπλάκης πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας - Ο Θ. Πελαγίδης υποδιοικητής της ΤτΕ

Newsroom L&O 31-07-2020 17:31 Τελευταία ενημέρωση: 31-07-2020 17:34
Ο νέος πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, Μενέλαος Τσουπλάκης
Ο Μ. Τσουπλάκης πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας - Ο Θ. Πελαγίδης υποδιοικητής της ΤτΕ
Ποια επιλέχτηκε για Αντιπρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους

Το Υπουργικό Συμβούλιο που συνεδρίασε σήμερα επέλεξε την Νομική Σύμβουλο του Κράτους κ. Νίκη Μαριόλη, ως Αντιπρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Επίσης μετά από εισήγηση του υπουργού Εσωτερικών, κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκου, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε το διορισμό Προέδρου και μελών Συμβουλίου Διοίκησης της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.

Επέλεξε ως πρόεδρο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας τον κ. Μενέλαο Τσουπλάκη, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, και ως μέλη την κα. Μαρία Γαβουνέλη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, τον κ. Βασίλειο Κουγέα, Καθηγητή στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, τον κ. Ανδρέα Παπαστάμου, Αναπληρωτή Καθηγητή στο Τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου και τον κ. Νικόλαο Δουλαδίρη, ειδικό επιστήμονα στον Συνήγορο του Πολίτη.

Τέλος, σε συνέχεια των αποφάσεων του Γενικού Συμβουλίου της Τράπεζας της Ελλάδος, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα τον Διορισμό του κ. Θεόδωρου Πελαγίδη, Καθηγητή στο Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, στη θέση του Υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος για εξαετή θητεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo