Φυτεία με 736 δενδρύλλια κάνναβης «έκρυβε» η λίμνη Πλαστήρα - Συνελήφθη ένα άτομο (βίντεο & εικόνες)

Newsroom L&O 29-07-2020 19:09
Φυτεία με 736 δενδρύλλια κάνναβης «έκρυβε» η λίμνη Πλαστήρα - Συνελήφθη ένα άτομο (βίντεο & εικόνες)
Η αστυνομία εντόπισε τη φυτεία εντός ειδικά διαμορφωμένου και περιφραγμένου χώρου, σε δασώδη περιοχή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Στην επιφάνεια έβγαλε η αστυνομία μια ολόκληρη φυτεία με 736 δενδρύλλια κάνναβης. Ήταν κρυμμένη σε ειδικά διαμορφωμένο και περιφραγμένο χώρο σε δασώδη περιοχή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθη ένα άτομο ως καλλιεργητής

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας κάνναβης και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, σε συνεργασία και με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης Πλαστήρα, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε η προαναφερόμενη φυτεία κάνναβης, όπου το πρωί της Τρίτης, 28 Ιουλίου, εντοπίστηκε ο δράστης να προβαίνει σε καλλιεργητικές πράξεις και συνελήφθη.

Στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 736 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 0,8 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και διάφορα καλλιεργητικά σύνεργα (δοχείο, τσαπί, φτυάρι, ψαλίδι).

Επίσης, στην κατοχή του συλληφθέντα καθώς και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χλωρά φύλλα κάνναβης, βάρους 25,1 γραμμαρίων και αποξηραμένα φύλλα κάνναβης, βάρους 4,1 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo