Μπουτάρης σε Ζέρβα: Συγνώμη που σε είπα μ@@@@α! (βίντεο & εικόνα)

Newsroom L&O 29-07-2020 17:02
Μπουτάρης σε Ζέρβα: Συγνώμη που σε είπα μ@@@@α! (βίντεο & εικόνα)
Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης απολογήθηκε στο διάδοχό του για το γεγονός ότι είχε καταφερθεί εναντίον του στο παρελθόν, χρησιμοποιώντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς

Συγνώμη ζήτησε από τον Κωνσταντίνο Ζέρβα ο Γιάννης Μπουτάρης. Αιτία το γεγονός ότι ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε αποκαλέσει το διάδοχό του, μ@@@@α κατά το παρελθόν! Οι δύο άντρες συναντήθηκαν σε εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Μωυσή Αλλατίνι στην ομώνυμη έπαυλη, έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival, πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, ο κ. Μπουτάρης, ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση ως πρόεδρος του ιδρύματος Μουσείου Ολοκαυτώματος, χαιρέτησε τον κ. Ζέρβα, τον πλησίασε και του ζήτησε συγγνώμη επειδή τον είχε αποκαλέσει «μ@@@α!» σε συνέντευξή του στο Pod.gr του Σταύρου Θεοδωράκη.

«Ας τα αφήσουμε πίσω αυτά, έχουμε έναν κοινό στόχο, να προχωρήσουμε ένα σημαντικό έργο, το Μουσείο Ολοκαυτώματος», είπε απευθυνόμενος στον δήμαρχο ο Γιάννης Μπουτάρης.

Ο κ. Ζέρβας τού εξέφρασε την δυσαρέσκειά του, σημειώνοντας ότι συνεχώς λέει τα ίδια. «Και εσύ δεν έχεις πει λίγα για μένα», του απάντησε ο κ. Μπουτάρης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo