Καλλιάνος: Έρχεται ισχυρός καύσωνας, ας μην καεί άλλο η Ελλάδα!

Ειρήνη Γεωργίου 29-07-2020 11:06 Τελευταία ενημέρωση: 29-07-2020 11:18
Καλλιάνος: Έρχεται ισχυρός καύσωνας, ας μην καεί άλλο η Ελλάδα!
Ο βουλευτής από το βήμα της Βουλής προειδοποίησε κυβέρνηση και πολίτες
Ο Γιάννης Καλλιάνος από το βήμα της Βουλής έκρινε ότι ως μετεωρολόγος όφειλε να ενημερώσει τους βουλευτές αλλά και την κυβέρνηση ότι έρχονται τρεις πολύ δύσκολες μέρες καύσωνα στη χώρα, με πολύ υψηλές θερμοκρασίες και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Ο βουλευτής Β' Αθηνών της Νέας Δημοκρατία ζήτησε από όλους τους συναδέλφους του να ενημερώσουν τις τοπικές αρχές, καθώς λόγω των ισχυρών ανέμων θα υπάρχει πολύ μεγάλος για πυρκαγιά.

«Θα χρησιμοποιήσω την ιδιότητα του μετεωρολόγου και θέλω από το βήμα της Βουλής να σας ενημερώσω και θα σας παρακαλέσω να με προσέξετε γιατί έρχονται δύσκολες μέρες. Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο έρχεται ένας καύσωνας ο οποίος θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Να ενημερώσετε κι εσείς στις περιοχές σας τους αρμόδιους φορείς, έρχεται καύσωνας ισχυρός αλλά έρχεται και αέρας πολύ δυνατός, 7-8 μποφόρ. Θα πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί με τις πυρκαγιές, ας μην καεί άλλο η Ελλάδα. Με ακούνε όσοι πρέπει να με ακούσουν, σας ενημερώνω να ξέρετε ότι μας περιμένουν τρεις δύσκολες μέρες Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Από την Κυριακή και μετά πέφτει η θερμοκρασία και έρχονται και βροχές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo