Συγχαρητήρια Κ. Ζέρβα στους δημοτικούς αστυνομικούς που απέτρεψαν αρπαγή κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη

Newsroom L&O 27-07-2020 14:34 Τελευταία ενημέρωση: 27-07-2020 14:35
ΕΙΚΟΝΑ: voria.gr
Συγχαρητήρια Κ. Ζέρβα στους δημοτικούς αστυνομικούς που απέτρεψαν αρπαγή κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη
Ο κ. Ζέρβας υποδέχτηκε το μεσημέρι την Ευαγγελία Στρατή και τον Πορφύρη Ευσταθιάδ

Τους δύο δημοτικούς αστυνομικούς που απέτρεψαν την αρπαγή 10χρονου κοριτσιού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε το μεσημέρι, στο γραφείο του, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, προκειμένου να τους συγχαρεί για την άμεση ανταπόκρισή τους.

Ο κ. Ζέρβας υποδέχτηκε την Ευαγγελία Στρατή και τον Πορφύρη Ευσταθιάδη, τους δημοτικούς αστυνομικούς, οι οποίοι τού περιέγραψαν το πώς εκτυλίχθηκε το περιστατικό, την περασμένη Παρασκευή, σε κεντρικό σημείο της πόλης. «Είναι εξαιρετικό το έργο που επιτελούν οι δημοτικοί αστυνομικοί κάθε μέρα και ένα σημαντικό κομμάτι είναι το κοινωνικό πρόσωπο που δείχνουν», είπε ο δήμαρχος, υπενθυμίζοντας πως και στο παρελθόν η δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης βοήθησε στον εντοπισμό ενός ακόμη μικρού κοριτσιού, ύστερα από συναγερμό που είχε σημάνει το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Υπογράμμισε, δε, ο κ. Ζέρβας πως η δημοτική αστυνομία δεν είναι υπεύθυνη μόνο για κλήσεις και για πρόστιμα στους παραβάτες οδηγούς αλλά «επιτελεί ένα σύνθετο έργο». Ανέφερε, τέλος, ότι θα εισηγηθεί να δοθεί εύφημος μνεία στους δύο δημοτικούς αστυνομικούς, ενώ τους χάρισε και ένα μπουκάλι κρασί «Γοργόνα», από τα σταφύλια του δημοτικού αστικού αμπελώνα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo