• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Βασίλης Νουλέζας: Σκηνοθετημένη αυτοκτονία ο θάνατος της 16χρονης στα Τρίκαλα

Ειρήνη Γεωργίου 26-07-2020 09:43 Τελευταία ενημέρωση: 26-07-2020 09:44
Βασίλης Νουλέζας: Σκηνοθετημένη αυτοκτονία ο θάνατος της 16χρονης στα Τρίκαλα
Τα επιχειρήματα του γνωστού νομικού ότι πρόκειται για βίαιη δολοφονία

Με ανάρτησή του στο Facebook ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας αναφέρει ότι ο θάνατος της 16χρονης στα Τρίκαλα που συγκλόνισε την κοινή γνώμη δεν είναι αυτοκτονία, όπως εκτιμούν οι ειδικοί σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, αλλά οφείλεται σε καλά σκηνοθετημένη εγκληματική ενέργεια.

Γράφει συγκεκριμένα ο νομικός:

«Σκηνοθετημένη αυτοκτονία
Τα τραύματα της 16χρονης Δεν μαρτυρούν πτώση!

Πρόκειται ξεκάθαρα για βίαιη δολοφονία.

Οι μέχρι τώρα ενδείξεις και τα στοιχεία της σχηματοσθείσης δικογραφίας στα πλαίσια της διενεργούμενης προανάκρισης κυρίως η βαρύτητα σφοδρότητα των τραυμάτων και η σοβαρή αλλοίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου του θύματος που Δεν αναγνωριζονταν απόντα βίαια κτυπήματα και μώλωπες ότι βρέθηκε νεκρή το άψυχο κορμί της χωρίς παπούτσια ,συνηγορούν υπέρ της εκδοχής του συμπεράσματος ότι πρόκειται καθαρά για εγκληματική εκ πρθέσεως ενέργεια που συνέβη ώρες πριν και επιχειρήθηκε να συγκαλυφθεί με σκηνοθετημένη αυτοκτονία της 16 χρονης.
Υπήρξε έντονο συμβάν νωρίτερα ήταν φορτισμένη συναισθηματικά έκλαιγε όπως βεβαιώνει αυτόπτης μάρτυρας επιχειρώντας να εγκαταλείψει κεντρικό σημείο της πόλης
Η 16χρονη δεν είχε λόγο αντικειμενικά όπως το οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον της λέει μαρτυρεί να αυτοκτονήσει.
Τα σοβαρά τραύματα της Δεν είναι συμβατά με πτώση.
Η υποκειμενική νομική εκτίμηση μου είναι ότι η 16χρονη δολοφονήθηκε με βία από άτομο που συνάντησε κατόπιν έντονης λογομαχίας τσακωμού η διαφωνίας σε άλλο σημείο και μεταφέρθηκε από τον δράστη της ανθρωποκτονίας η περισσότερους που συνέδραμαν στο προαύλιο της Εκκλησίας του Προφήτη Ηλία όπου αφέθηκε και εντοπίσθηκε νεκρή.
Για αυτό βρέθηκαν κοιλίδες αίματος μακριά από το σημείο της υποτιθέμενης πτώσης
Ώστε να εμφανισθεί ως δήθεν αυτοκτονία.
Ήταν αδύνατο μεταμεσονύκτια ώρα σε συνθήκες πλήρους σκότους να αναρριχηθεί από την υπάρχουσα εκεί σκαλωσιά ύψους τουλάχιστον 10 μέτρων στην ανακατασκευαζόμενη οροφή του Ναού και να περπατήσει σε αυτήν μέχρι το σημείο της δήθεν πτώσης διότι ουσιαστικά σκεπή Δεν υπάρχει.
Ανέφικτο να ανέβηκε με την σωματική διάπλαση που διέθετε σε τέτοιο ύψος και να περπάτησε σε ένα ιδιαιτέρως στενό περβάζι χωρίς ορατότητα.
Όταν υπάρχουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής της ιατροδικαστικής έκθεσης του ελέγχου των 2 κινητών τηλεφώνων της 16 χρονης του αδελφού της των συγγενικών και φιλικών ατόμων εξετάσεων DNA δακτυλικών αποτυπωμάτων και των επικοινωνιών μεσω των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram η Αστυνομία θα οδηγηθεί σε ασφαλές συμπέρασμα.
Σύμφωνα βεβαια με το ήδη εκδοθέν πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης ο θάνατός της προήλθε από βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση.
Η γνώμη μου είναι με επιφύλαξη ότι ο δράστης δεν είναι μάλλον ο 26χρονος Αστυνομικός που συνάντησε το μοιραίο βράδυ και ότι εμπλέκονται και άλλοι στην εγκληματική αυτή ενέργεια .
Δικαιολογημένα οι γονείς και συγγενείς του θύματος μιλούν για δολοφονία.
Μένει να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου της.
Πρόκειται αναντίρρητα για μια οικογενειακή τραγωδία με ανεξιχνίαστες πτυχές η απώλεια της 16 χρονης που συγκλονίζει την κοινωνία,

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ
Δικηγόρος»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo