Κρήτη: Η πρόταση για δουλειά αποδείχθηκε «ενέδρα» για ομαδικό βιασμό - Συνελήφθησαν τρεις άνδρες

Newsroom L&O 23-07-2020 15:13 Τελευταία ενημέρωση: 23-07-2020 15:13
Κρήτη: Η πρόταση για δουλειά αποδείχθηκε «ενέδρα» για ομαδικό βιασμό - Συνελήφθησαν τρεις άνδρες
Οι τρεις άνδρες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα, ενώ η γυναίκα θα εξεταστεί από ιατροδικαστή

Της πρότεινε να κατεβεί στη Μεσαρά του Ηρακλείου Κρήτης για δουλειά, ωστόσο αυτό ήταν πρόφαση για να την βιάσει.

Αυτό κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού μια 47χρονη γυναίκα από την Ρουμανία, η οποία όπως υποστήριξε η ίδια, βιάστηκε όχι μόνο από τον άνδρα από το Πακιστάν που την κάλεσε για την υποτιθέμενη δουλειά, αλλά και από έναν ακόμα ομοεθνή του, ενώ ένας τρίτος που βρέθηκε στην «ενέδρα» δεν πρόλαβε γιατί η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει.

Η 47χρονη, που διαμένει στο Ηράκλειο, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι είχε στο παρελθόν δεσμό με τον άνδρα που την κάλεσε στις Μοίρες για να δουλέψει σε θερμοκήπιο.

Έτσι αποφάσισε να ανταποκριθεί στην πρόσκλησή του και κατέβηκε στην περιοχή. Ωστόσο, ενώ την πήγαινε, όπως είπε η ίδια, ο Πακιστανός, για να της δείξει το θερμοκήπιο, εμφανίστηκαν οι άλλοι δύο άνδρες και αφού την χτύπησαν, άρχισαν να την κακοποιούν σεξουαλικά. Κατάφερε να ξεφύγει και πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου έκανε την καταγγελία.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν και τους τρεις άνδρες, που αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα, ενώ η γυναίκα θα εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Πηγή: cretalive

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo