Ανάληψη ευθύνης για τις μολότοφ στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας

Newsroom L&O 20-07-2020 19:38
Ανάληψη ευθύνης για τις μολότοφ στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας
Τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο κτίριο, αφού έσπασαν με σκεπάρνι το τζάμι του γραφείου Πολιτικής Γης, και έριξαν τρεις μολότοφ

Την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής ανέλαβαν με ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου τα μέλη της «Πρωτοβουλίας ενάντια στην κατασταλτική βαρβαρότητα».

Η εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σε ισόγειο γραφείο του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας (πρώην Νομαρχία).

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο κτίριο από την οδό Δημάρχου Γεωργιάδου, αφού έσπασαν με σκεπάρνι το τζάμι του γραφείου Πολιτικής Γης και έριξαν τρεις μολότοφ.

Σε δευτερόλεπτα μεγάλο μέρος του κτιρίου τυλιγόταν στις φλόγες, όμως η άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών και αστυνομικών αρχών απέτρεψε τα χειρότερα. Η εμπρηστική επίθεση φαίνεται ότι ήταν προσχεδιασμένη, καθώς έγινε από σημείο που ήταν τυφλό στις κάμερες.

Η Αντιτρομοκρατική και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου συλλέγουν στοιχεία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άγνωστων δραστών, με τις έρευνες να συνεχίζονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo