Πήγαν να πιαστούν στα χέρια! - Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο Καλαμαριάς (βίντεο & εικόνες)

Newsroom L&O 13-07-2020 21:15
Πήγαν να πιαστούν στα χέρια! - Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο Καλαμαριάς (βίντεο & εικόνες)
Οι γονείς διαμαρτύρονται για το πρόβλημα σχολικής στέγης που υπάρχει στην πόλη της Καλαμαριάς, στην Θεσσαλονίκη

Ένταση επικράτησε το βράδυ της Δευτέρας, έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της Καλαμαριάς. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο και τις φωτογραφίες του GRTimes.gr, τα «αίματα άναψαν» στη διάρκεια διαμαρτυρίας γονέων για τα σχολεία που πηγαίνουν τα παιδιά τους, με αποτέλεσμα κάποιοι να κοντέψουν πιαστούν στα χέρια. Οι γονείς διαμαρτύρονται για το πρόβλημα σχολικής στέγης που υπάρχει στην πόλη τους.

Οι γονείς που πραγματοποίησαν διαμαρτυρία, αρχικά έξω από το Δημαρχείο, επιχείρησαν να μπουν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ούτως ώστε να καταθέσουν ψήφισμα. Τότε, τους απαγόρευσαν την είσοδο και μάλιστα, ένας δημοτικός σύμβουλος βγήκε «μαινόμενος» και πιάστηκε στα χέρια με γονείς.

Οι διαμαρτυρόμενοι φώναζαν συνθήματα έξω από την αίθουσα.

Η αστυνομία προχώρησε σε συστάσεις και ζήτησε να αποχωρήσουν οι διαμαρτυρόμενοι από την εξώπορτα του δημοτικού συμβουλίου, λόγω κορωνοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ενώ επιτράπηκε σε δύο μέλη της επιτροπής των γονέων να μπουν μέσα στην αίθουσα, απαγόρευσαν την είσοδο στους ελάχιστους  δημοσιογράφους που ήταν στο σημείο, λόγω…..covid.

Πηγή: GRTimes.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo