Κέλι Πρέστον: Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η σύζυγος του Τζον Τραβόλτα

Newsroom L&O 13-07-2020 10:04 Τελευταία ενημέρωση: 13-07-2020 10:05
Κέλι Πρέστον: Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η σύζυγος του Τζον Τραβόλτα
Συνετριμμένος είναι για τον χαμό της συζύγου του ο στάρ του Χόλιγουντ

Σε ηλικία μόλις 57 ετών έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Κέλι Πρέστον, έχοντας ηττηθεί από τον καρκίνο του στήθους με τον οποίο έδινε μάχη τα τελευταία δύο χρόνια.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσω του περιοδικού People εκπρόσωπος της οικογένειας, σε μια δήλωση όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως η 57χρονη είχε επιλέξει να κρατήσει κρυφή από το ευρύ κοινό τη σκληρή μάχη που έδινε με την ασθένεια και υποβαλλόταν το τελευταίο διάστημα σε θεραπεία, με την υποστήριξη των συγγενών της και των στενών της φίλων.

Η ίδια ανακοίνωση σημειώνει: «Ήταν μια φωτεινή, όμορφη και αγαπησιάρα ψυχή που νοιαζόταν βαθιά για τους άλλους και που έδινε ζωή σε ό,τι άγγιζε. Η οικογένεια ζητεί την κατανόησή σας στην ανάγκη τους για ιδιωτικότητα σε αυτή τη φάση». Να σημειωθεί ότι η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 12 Ιουλίου.

Συνετριμμένος είναι για τον χαμό της συζύγου του και «συνοδοιπόρου» του τις τρεις τελευταίες δεκαετίες είναι ο στάρ του Χόλιγουντ. Με ανακοίνωσή του στο Instagram επιβεβαίωσε τον θάνατο της συζύγου του μετά από μια «θαρραλέα μάχη» και ευχαρίστησε την ιατρική ομάδα που στάθηκε στο πλευρό της.

«Θα θυμόμαστε πάντα την αγάπη και τη ζωή της Κέλι» αναφέρει στην ανάρτησή του ο 66χρονος, συμπληρώνοντας ότι θα αποτραβηχτεί για λίγο καιρό από τα φώτα της δημοσιότητας για να σταθεί στο πλευρό των παιδιών του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo