Στο αυτόφωρο ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι εμπόδισε σύλληψη - Στο πλευρό του βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Κατερίνα Μάνθου 11-07-2020 14:50 Τελευταία ενημέρωση: 11-07-2020 14:51
Στο αυτόφωρο ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι εμπόδισε σύλληψη - Στο πλευρό του βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Τι υποστηρίζει ο κατηγορούμενος

Έχοντας στο πλευρό βουλευτές και στελέχη  του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Τρύφων Αλεξιάδης, ο Θ. Δρούτσας, ο Π. Ρήγας, ο Ν. Ηλιόπουλος και ο Π. Λάμπρου, που φέρεται να εμπόδισε τη εμπόδισε τη σύλληψη διαδηλωτή στην πορεία το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας, οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια. Σε βάρος του η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ελευθέρωσης κρατούμενου και ο αστυνομικός παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο ενώπιον του οποίου θα δικαστεί σε τις 3 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ο οποίος είναι αποσπασμένος στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. αρνείται τις πράξεις που του αποδόθηκαν υποστηρίζοντας ότι τα πραγματικά γεγονότα είναι εκ διαμέτρου αντίθετα από αυτά που περιγράφει ο συνάδελφος του από την ομάδα Δράση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες υποστηρίζει πως βρισκόταν στην πορεία στο πλαίσιο των καθηκόντων του και προκειμένου να προστατεύσει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονταν στη πορεία από ενδεχόμενη επίθεση. Ακόμη, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δεν υπήρξε καν πρόθεση σύλληψης διαδηλωτή από τον συνάδελφο του, συνεπώς ούτε και παρεμπόδιση της.

Διαβάστε επίσης

Γιατί καθαιρέθηκε η πρέσβης της Αλβανίας στην Ελλάδα και όλο το προσωπικό της πρεσβείας

Με τον... Τσιόδρα τα έβαλε ο Πολάκης!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo