Με τον... Τσιόδρα τα έβαλε ο Πολάκης!

Ειρήνη Γεωργίου 11-07-2020 10:13 Τελευταία ενημέρωση: 11-07-2020 12:59
Με τον... Τσιόδρα τα έβαλε ο Πολάκης!
Γιατί επιπλήττει και καταγγέλλει Τσιόδρα, Επιστημονική Επιτροπή και ΕΟΔΥ ο Πολάκης

Επίθεση κατά του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα εξαπέλυσε με το γνωστό του ύφος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης.

Με ανάρτησή του στο Facebook o πρώην αναπληρωτής Υγείας προβαίνει σε επιπλήξεις, συστάσεις και καταγγελίες προς Τσιόδρα, Επιστημονική Επιτροπή και ΕΟΔΥ.

Η ανάρτηση του βουλευτή Χανίων:

Τσιόδρα και λοιποί της Επιστημονικής επιτροπής και εκεί στον ΕΟΔΥ του Αρκουμανέα ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ;;;;
-Όταν σας λέγαμε πως χρειάζεται τεστ αντισωμάτων για τον πληθυσμό εντός της χώρας για να πάρει πιο γρήγορα μπροστά η οικονομία σε περιοχές που δεν υπήρχε κρούσμα...
-Όταν σας λέγαμε πως χρειάζεται τεστ αντισωμάτων ή τεστ pcr για το rna του ιού για τους τουρίστες- επισκέπτες από χώρες που ενδημεί ακόμα ο ιος , στις πύλες εισόδου ......
Εσείς κάνατε σχέδια επί χάρτου και ντιλ με τις φαρμακευτικές ,αποκλείοντας από τη χρήση ως «αναξιόπιστα» τεστ που έχουν κυκλοφορήσει σε άλλες χώρες .
Εσείς τα είχατε ΟΛΑ έτοιμα και καλά με μηχανήματα Pcr και κλιμάκια από τον ΕΟΔΥ με τις κινητές μονάδες (αλήθεια τι κάνουν αυτά τα παιδιά )και τώρα με το πρώτο μπαμ ΦΑΝΗΚΕ Η ΓΥΜΝΙΑ και τρεχάτε ποδαράκια μου !!

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ,μας βοηθάει το κλίμα της χώρας ,ΑΛΛΑ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ !!!!

ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ,ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΣΛΑΒΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΟΔΥ ,ΟΡΙΣΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ για να αποκλεισθεί η διασπορά από τους τουρίστες-επισκέπτες ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!

ΥΓ ααα να μην το ξεχάσω ...και που είστε σε λογικές τιμές οι Προμηθειες ΟΧΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo