• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Χρυσοχοΐδης κρύβεται αλλά δεν μπορεί να κρύψει τις ευθύνες του

lawandorder.gr 10-07-2020 19:52 Τελευταία ενημέρωση: 10-07-2020 19:54
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Χρυσοχοΐδης κρύβεται αλλά δεν μπορεί να κρύψει τις ευθύνες του
Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει πως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απέρριψε αίτημα συνάντησης με αντιπροσωπεία του κόμματος

Για «υπεκφυγή» κατηγορεί τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι απέρριψε το αίτημα συνάντησης με αντιπροσωπεία του κόμματος.

«Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μπορεί να κρύβεται από τον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, αλλά δεν μπορεί να κρύψει τις ευθύνες του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι «ο κ. Χρυσοχοΐδης απέρριψε το αίτημα για συνάντηση με αντιπροσωπεία του κόμματος, αποτελούμενη από τον γραμματέα της Κ.Ε και βουλευτή Επικρατείας, Πάνο Σκουρλέτη, τους βουλευτές Θεόδωρο Δρίτσα και Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον πρώην αν. υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Ρήγα, προκειμένου να τεθούν υπόψη του συγκεκριμένα ζητήματα που σχετίζονται με τον τρόπο που έδρασε χθες η ΕΛΑΣ στο Σύνταγμα, επιτιθέμενη στους διαδηλωτές οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα συνδικαλιστικών φορέων και του ΣΥΡΙΖΑ».

«Σε περιπτώσεις όπως αυτή, όπου θέματα δημοκρατίας αξιώνουν απαντήσεις και ξεκάθαρες τοποθετήσεις, η σιωπή "δεν είναι χρυσός", αλλά υπεκφυγή», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Η πολιτική επιλογή της καταστολής από την πλευρά της κυβέρνησης και, κατά τα φαινόμενα, του αρμόδιου υπουργού, είναι καταδικασμένη να αποτύχει».

Διαβάστε και:

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Οι «αναρχικοί» είχαν σχέδιο να κάψουν την πόλη - Έγινε δολοφονική επίθεση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo