Τι άφησαν πίσω τους τα επεισόδια στη Βουλή (αποκλειστικά βίντεο & εικόνες)

Μιχάλης Τεζάρης 09-07-2020 22:15
Τι άφησαν πίσω τους τα επεισόδια στη Βουλή (αποκλειστικά βίντεο & εικόνες)
Σπασμένα πεζοδρόμια και συνθήματα σε ζαρντινιέρες συνθέτουν την «επόμενη μέρα» των επεισοδίων

Τα επεισόδια ανάμεσα σε ομάδες ατόμων που βρίσκονταν στην πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στο νομοσχέδιο για τις συναθροίσεις και στις αστυνομικές δυνάμεις, άφησαν πίσω τους ένα... βομβαρδισμένο τοπίο στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Από τις συμπλοκές δεν γλίτωσαν ούτε τα μαρμάρινα σκαλιά ξενοδοχείων που βρίσκονται πέριξ της πλατείας Συντάγματος, ούτε φυσικά οι... ζαρντινιέρες που πριν από λίγες μέρες έκαναν την εμφάνισή τους στο πλαίσιο της αναμόρφωσης του κέντρου της πόλης.

Αποτέλεσμα των επεισοδίων ήταν να υπάρξουν τρεις τραυματίες αστυνομικοί, ο ένας εξ αυτών μάλιστα μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η αστυνομία πραγματοποίησε έξι συλλήψεις και 16 προσαγωγές κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης πάντως, πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πρωτεύουσας μεγάλο συλλαλητήριο ενάντια στο νομοσχέδιο που ψήφισε η κυβέρνηση για τις συναθροίσεις και τις διαδηλώσεις.  Ένα συλλαλητήριο που όμως έληξε άδοξα, καθώς αμαυρώθηκε από τα επεισόδια που ακολούθησαν...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo