Κίνηση Μαρινάκη με πολλά σημαινόμενα: Επέστρεψε τα λεφτά της καμπάνιας για τον κορονοϊό

Newsroom L&O 08-07-2020 20:33
Κίνηση Μαρινάκη με πολλά σημαινόμενα:  Επέστρεψε τα λεφτά της καμπάνιας για τον κορονοϊό
Τι αναφέρει σε ανακοίνωση ο όμιλος Άλτερ Έγκο

Ό όμιλος Άλτερ Έγκο ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, με μια κίνηση με πολλά πολιτικά και όχι μόνο, σημαινόμενα, επέστρεψε όλα τα χρήματα που πήραν τα Μέσα που του ανήκουν, από την καμπάνια για τον κορονοϊό!

Μάλιστα, σε σχετική ανακοίνωση ο όμιλος Άλτερ Έγκο αφήνει πολλά... υπονοούμενα για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η διανομή των σχετικών κονδυλίων της καμπάνιας "Μένουμε Σπίτι".

Η ανακοίνωση του ομίλου ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ έχει ως εξής:

“Τα έντυπα, τα ψηφιακά μέσα και οι τηλεοπτικοί σταθμοί του ομίλου AΛΤΕΡ ΕΓΚΟ από τις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου, από την εμφάνιση δηλαδή της πανδημίας και της παρεπόμενης υγειονομικής κρίσης, πολύ πριν αναληφθούν οι όποιες κυβερνητικές πρωτοβουλίες, είχαν τοποθετηθεί και προειδοποιήσει έγκαιρα την κοινή γνώμη για τους κινδύνους που απορρέουν από την διασπορά του ιού”, αναφέρεται χαρακτηριστικά από την Alter Ego σε κείμενο που έχει αναρτηθεί στο In.gr.

Και συνεχίζει το κείμενο: “Αναλυτικά ρεπορτάζ, επιστημονικές καταγραφές, έρευνες, συνεντεύξεις ειδικών επιδημιολόγων και πλήθος σχετικών άρθρων και εκπομπών φιλοξενήθηκαν στις εφημερίδες μας, στις ιστοσελίδες και στους τηλεοπτικούς μας σταθμούς, με μόνο γνώμονα την ορθή και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών. Και χωρίς βεβαίως καμία προσδοκία κρατικών ή άλλων διαφημιστικών εσόδων.

Αυτή ήταν η υποχρέωσή μας, αυτήν εκπληρώσαμε και με γνώμονα την προστασία της υγείας των πολιτών θα συνεχίσουμε ενημερώνουμε την κοινή γνώμη, καθώς η υγειονομική κρίση εξελίσσεται και συνεχίζει να απειλεί τη χώρα μας.

Επειδή δεν συντασσόμεθα με τη μέθοδο, τα μέτρα και τα σταθμά διανομής των διαφημιστικών κονδυλίων της καμπάνιας «Μένουμε στο σπίτι» και επιπροσθέτως, επειδή θέλουμε να δηλώσουμε με ευθύ και καθαρό τρόπο την ανεξαρτησία μας από κρατικούς πόρους και αμφισβητούμενες διαδικασίες και διανομές, επιστρέψαμε από το μεσημέρι της 8ης Ιουλίου – τα ποσά που προέκυψαν για τον όμιλό μας από τις σχετικές κρατικές διαφημίσεις.

Προτρέπουμε δε την κυβέρνηση να διαθέσει το επιστραφέν ποσό στις οικογένειες των άνεργων εργαζομένων στα ΜΜΕ.

H ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo